2014. július 19., szombat

Régi szép emlékek: Emergency House

Anno nagyon szerettem az együttes dalait. :)

Azt hiszem a legelső rajongásom /már amire emlékszem :)/ az ehhez zenekarhoz köthető, hisz annyira imádtam az együttes slágereit, hogy még a kazettáikat is kiharcoltam magamnak, amiket természetesen rongyosra hallgattam. Akkortájt körülbelül 4-5 éves lehettem, szó mi szó, anyukám szerint eszméletlenül szerettem, a dalaikat kívülről fújtam. Szerintem ebben semmi szégyellni való nincs, hisz mindenki átesik hasonlón. Arra azért kíváncsi lennék, rajtam kívül ki rajongott még az Emergency House-ért. :)

A teljes csapat. (Kép forrása: Udvarev Krisztina Facebook oldala)

Az együttes eredetileg négy tagból állt: Herbie, MC Ducky (Alszászi Tímea), U-Kry (Udvarev Krisztina) és Zahir. A banda 1995-ben debütált, és elég sikeresek voltak, egészen 2001-ig, amikor is feloszlottak. Érdemes azonban megemlíteni, hogy Zahir már 1998-ban kilépett, hogy szólókarrierbe kezdhessen, ma már persze tudjuk, hogy ez nem sikerült neki. Összesen négy CD-t, illetve kazettát adtak ki. Próbáltam keresgélni adatokat, vajon mit csinálhatnak ma a tagok, de sajnos nem sok mindent találtam: U-Kry nemrég hozta világra gyermekét, Herbie-ről és Zahirról semmit nem találtam, egyedül MC Ducky maradt meg ma is a köztudatban.

(Kép forrása: Udvarev Krisztina Facebook oldala)

A cikket írva újra meghallgattam egy-két számot, és bizony még a mai napig tetszik nekem a banda egy-egy slágere, hiszen nagyon fülbemászóak, arról nem is beszélve mennyire nosztalgikus élmény. Többet hirtelen most nem is tudok írni, befejezésképp belinkelném a legkedvencebb dalomat, a Holiday-t. Hallgassátok meg ti is, ráadásul most pont ide illő, hisz már kitört a nyár! :)


Az biztos, hogy a lányok és a fiúk is szerették változtatni a hajuk színén/hosszán. :)

3 megjegyzés:

  1. Szia
    Herbie Zoltán Erika háttértáncosa , de tánctanár is. Én nnagyon szeretem hisz engem is ő tanít :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm az információt. :) :)

      Törlés
    2. Kicsoda ducky? Találkozni akarok vele! Ezt ő is érzi, hogy kell, az ő élete sem teljes nélkülem! ;)

      Törlés

Keresés