2014. január 3., péntek

Pitch Perfect (Tökéletes hang) [2012]

Nagyon tetszett a film, alig várom a második részt!

Már az End of Watch (Az utolsó műszak) című filmnél felfigyeltem Anna Kendrick-re elsősorban ezért néztem meg a filmet. Banyek, ha hamarabb tudom, hogy ez a film létezik, sokkal hamarabb megnézem! Ez ugyanis a Glee egyetemi változata! :) Pontosabban az egyetemi kórusok versenyeznek meg a fődíjért! Mi ez, ha nem Glee? :)


Spoileresen folytatom tovább!

A legnagyobb ellenfél - a Barden Egyetem fiú kórusa.
Az alapsztori tehát az, hogy a különböző egyetemi kórusok megmérkőznek egymással egy verseny keretében. A nagy verseny a film végén van, addig van több forduló is, ahogy a Glee-ben. Beca (Anna Kendrick) nemrég jött a Barden Egyetemre, ahova apja kényszerítette, mert ő igazából dj szeretne lenni. Kötött az apjával egy fogadást, miszerint csatlakoznia kell egy klubbhoz egy fél év erejéig, és ha nem tetszik neki, utána otthagyhatja az egyetemet, hogy megvalósítsa a nagy álmát. Beca tehát csatlakozik a lánykórushoz, ahol a vezető Aubrey (Anna Camp) ragaszkodik a hagyományokhoz, és csakis múlt századi dalokat adnak elő. Közben Beca idővel beleszeret Jesse-be, (Skylar Astin) aki a konkurens fiú kórusban énekel. A végkifejletet nem lövöm el, a lényeg, hogy minden happy end, ebből kitalálhatjűtok. :)


A színészekkel kapcsolatban senkivel sem volt baj, sem a karakterekkel, Anna Kendrick mellett kész felüdülés volt Rebel Wilson-t is viszont látni, aki Fat Amy-t keltette életre. A sztorival és a kivitelezéssel sem volt baj, a számokkal meg pláne. Ő és Beca Cups előadása nagyon jó volt, eszembe jutatta a ByTheWay-t. :)


Értékelés: 8/10.
Annyi mindent szeretnék még írni, de egyszerűen most nem tudok. Jó hír, hogy jövőre, vagyis 2015-ben érkezik a folytatás, amiben mindenki visszatér, mondanom sem kell, amint kiadják, egyből megnézem. Nagyon ajánlom nektek megnézésre, mert nagyon jó volt. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés