2014. január 4., szombat

Nagyon népszerű lett itthon is a Violetta!

Mint tegnap írtam, a harmadik legnépszerűbb bejegyzés a blogon a sorozathoz kapcsolódik.

Én is belenéztem a műsorba, és nagyon bejövős! Persze a sok sületlenséget sokszor nem tudom hova tenni, de belátom, ez a sorozat már rég nem az én korosztályomat szólítja meg. A főszereplő Martina Stoessel nagyon édes, cuki pofa, és a hangja se rossz. A számok, amik elhangozottak eddig egész jók voltak, lehet hamarosan bepróbálkozok a Soundtrack-ával. :)

A Kép alatt Spoileresen folytatom tovább.


Nekem első blikkre teljesen a Floricienta (Csacska angyal) jutott eszembe a sorozatról, amit egyébként nagyon szerettem, igaz az első évadból az első felét nem láttam, de a második évadból már minden részt nyomon követtem. Pedig történetileg nem hasonlítanak egymásra, leszámítva egy-két szált + egy-két ismerős színészt, mégis a Floricienta volt az első (és a Violettáig egyetlen) sorozat, amiben rendszeresen dalra fakadtak a szereplők. Vissza a Violettára.

 

Történetileg mint említettem vannak benne buktatók, gondolok itt arra, hogy Violetta szerelmes Thomas-ba, de nem meri neki bevallani, pedig az érzés kölcsönös, valamint ennyi idősen még mindig nemtudja ki volt az anyja. Könyörgöm, mire való az internet. Violetta nagynénje Angie nagyon szimpatikus, de nem értem miért nem mondta el az elején kicsoda ő valójában. Persze tudom: hogy legyen majd ebből nagy bonyodalom. Jade jól hozza a mostoha szerepet, bár néha ki tud akasztani a hülyeségeivel. Violetta apja szerintem egy kicsit konzervatív, de megértem, ő még mindig a kicsi lányt látja, miközben Violetta már rég felnőtt. Egyik nagy kedvencem, persze csak Violetta után Ludmila. :) Telitalálat mind a karakter, mind a színésznő.


Áradozhatnék még arról mennyire aranyos a történet és a kivitelezés, de inkább nem teszem. Egyelőre még szeretem, de hosszútávon nem hiszem, hogy követője leszek. Most sem nézem minden részét, mert az nekem túl sok lenne, hanem hébe-hóba belenézek, és mivel nagyon lassan halad előre a történet mindig tudom hol tartanak. Egyébként eredeti hazájában már a harmadik évad következik, egy évad pedig 80 részes, így egészen biztos, hogy nem fogok megnézni 240 részt, de jó tudni, hogyha rossz kedvem van, tudom mit kell nézni ezentúl! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés