2016. január 20., szerda

A Csacska angyal egykori gyereksztárjának sorozata érkezik az RTL Klub képernyőjére!

Február elsején debütál Mariana Espósito telenovállája.

Hihetetlen mennyire telik az idő, a Floricienta egykori Robertitája bizony ma már egy fiatal felnőtt nő, aki hazájában nemcsak színésznőként bontogatja szárnyait, hanem még a zeneiparban is elég sikeresnek mondható. Az RTL Klub kisebb szünet után ismételten egy vadonatúj telenovellát tűz műsorára, a vezetőség pedig Mariana Espósito, vagyis jobban mondva közismertebb nevén Lali Espósito legújabb sorozatát, az Esperanza mía-t választotta, ami az Isten áldjon, Esperanza! címet kapta.

A telenovella férfi főhőse a magyar nézőknek újdonság lehet, hiszen Mariano Martinez korábbi sorozatai eddig még nem került bemutatásra hazánkban. Ugyanez elmondható a további szereplőkre is, ám az újdonság nem feltétlenül baj, nem igaz?


Ami a gyártását illeti, elég friss szériáról beszélünk, hiszen az Esperanza mía nemrég fejeződött be hazájában, Argentínában ahol annyira népszerű lett, hogy színház verzió is készült belőle, csakúgy mint tizennégy évvel ezelőtt a Floricienta esetében.

De, hogy pontosan miről is szól a telenovella, az RTL Klub ismertetőjéből minden kiderül, amelynek forrása az RTL Sajtóklub:
Julia (Lali Espósito), a fiatal lány Buenos Airesbe megy, ahol egy zárda főnökasszonya befogadja, miután megtudja, hogy veszélyes emberek üldözik. Julia nevelőanyja ugyanis meghalt, ám a lányának átadott egy felvételt bizonyítékként arra, hogy kik a felelősek a haláláért. Hogy senki se gyanakodjon rá, a főnökasszony Esperanza néven mutatja be a nővéreknek. Esperanza a Buenos Aires felé tartó buszon megismerkedik Tomasszal (Mariano Martinez), a pappal, akivel kölcsönösen egymásba szeretnek, ám ezt nem mutathatják ki egymásnak.
A premierre tehát Február 1-jén, Hétfő délután pontban 15:00-kor kerül sor, és a további epizódok is ekörül fognak adásba kerülni. Bár már nem vagyok akkora szappanopera függő, azért előbb vagy utóbb szerintem én is belefogok majd nézni a sorozatba, hiszen kíváncsi vagyok, hogy hogyan is alakít az egykori kis Roberta. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés