2016. január 22., péntek

High School Musical Reunion: Zac kivételével összegyűlt a csapat a tizedik évfordulóra!

Kereken tíz évvel ezelőtt debütált az első rész Amerikában.

Szinte hihetetlen, de valóban tíz évvel ezelőtt indult hódító útjára a High School Musical, amely akkoriban igazán úttörő volt a Disney kínálatában, hiszen nem volt sok ehhez hasonló középiskolában játszódó, énekes és táncos film született, arról nem is beszélve, hogy a csatornára jellemző tanító jellegű dolgok mennyire levonhatóak voltak, anélkül, hogy túlzottan a nézők arcába tolták volna. A filmekről egyébként másfél évvel ezelőtt már leírtam a véleményem, ezt itt találjátok.


A nagy reunion alkalmából Zac Efron kivételével az összes főszereplő visszatért az ikonikus tornaterembe, ahol örömmel idézték fel emlékeiket a filmmel kapcsolatból. A teljes anyagot egyelőre még nem találtam meg, részleteket azonban igen, amiket most meg is osztok veletek. Ha idővel mégis elérhető lesz a teljes anyag magyar felirattal, vagy esetleg akár magyar szinkronnal (feltéve ha a magyar Disney Channel is szándékozik leadni a "különkiadást"), azt természetesen én is jelezni fogom.

Addig is, egy kis múltidézés gyanánt nézzétek meg ezt a pár részletet. Nekem jól eset a nosztalgiázás, remélem ti is örülni fogtok neki. :)

A nagy bevonuló

Az eltelt tíz évről

A meghallgatásról

A koreográfiáról

És végül a kedvenc jelenetükről (melyben Zac is feltűnik egy videóüzenet erejéig)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés