2014. szeptember 10., szerda

Sajtóközlemény: Faking It (Simlis spinék) - Premier ma este az MTV-n!

Megékezett az év egyik sikersorozata!

Ma este itthon is kezdetét veszi a Faking It!, ami a Simlis spinék magyar címet kapta. Szerintem igen ötletes lett, remélem itthon is annyira sikeres lesz, mint a tengerentúlon. A továbbiakban az erről szóló Sajtótájékoztatót olvashatjátok. Ezúton is köszönöm, hogy gondoltak rám, és nekem is elküldték. :)


Két lány, akik egymást szeretik? A Faking It – Simlis spinék című sorozat középiskolájában ez több mint cool! Amy és Karma megszállottan vágynak arra, hogy elismertek legyenek, így azt színlelik, együtt járnak. Bejelentésük után hamar a gimi legnépszerűbbjévé válnak – a probléma azonban az, hogy ők “csak” barátok. Karma ezzel leginkább a suli szupermenő srácának a figyelmét akarja felkelteni, míg Amy… ő teljesen összezavarodik. Valóban többet érezne legjobb barátnője iránt? Az MTV óriási sikerű szitkomot készített 2014-ben, amely a legtöbb tévés tabut egy csapásra ledöntötte. A Simlis spinék most megérkeztek hozzánk is.

Ki ne szeretne menő lenni? Amy és Karma, a két tinilány együtt mennek suliba, együtt ebédelnek, együtt moziznak. A többiek azonban észre sem veszik őket, így egy napon gondolnak egyet, és úgy döntenek, hogy – bár nem igaz -  nagy bejelentést tesznek: ők bizony leszbikusok. A hír szárnyra kel, a Hester High tanulói felbolydulnak, a Simlis spinék című tiniszitkom főszereplői pedig azzal, hogy „színt vallanak” kapcsolatukról, mindennél népszerűbbek lesznek. Az egyetlen gond, hogy a csajok igazából nincsenek együtt. Karma egyszerűen csak a suli legnépszerűbb szívtiprójára akarja rávetni magát, azonban lassan elkezdődnek a bajok: egy idő után Amy tényleg úgy érzi, nem csak baráti érzéseket táplál Karma felé.

A 8 részes első évadban két újonc színésznővel ismerkedhetünk meg. Egyikük Katie Stevens, aki a nagyszájú Karmát játssza, és aki egy amerikai showműsorban, az American Idolban vált először híressé. Katie azután döntött úgy, hogy a színjátszást is megpróbálja, miután az MTV-től ajánlatot kapott. A visszahúzódó Amyt alakító Rita Volk modellkedéssel és reklámszerződésekkel kezdte, mielőtt a színészetet választotta. Az MTV új komédiasorozata (eredeti címén Faking It) hasonlóan nagy sikert aratott Amerikában, mint a Kínos. A Simlis spinék átlagosan 1,4 millió nézőt vonzott a képernyők elé hetente, így a produkció második évadát már be is rendelte a tévécsatorna. A magyar nézők pedig rendkívül gyorsan, még a tengerentúlon érkező folytatás előtt bepótolhatják az első szezont, amely szeptember 10-én mutatkozik be itthon.

Faking It – Simlis spinék – hazai premier szeptember 10-én 22:00-kor dupla epizóddal az MTV műsorán!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés