2016. április 6., szerda

Kat Graham a nyolcadik évad végeztével kilép a Vámpírnaplókból!

Ismét egy alapszereplő döntött a távozás mellett.

Holnap lesz pontosan egy éve, amikor is hivatalosan megerősítették Nina Dobrev kilépését a sorozatból, és nagyon úgy tűnik, hogy idén sem múlhat el a tavasz egy fontosabb szereplő távozása nélkül. Bár Kat Graham is a távozás mellett döntött, azért a hűséges rajongóknak nem kell azonnal búcsút venniük Bonnie-tól, hiszen a soron következő nyolcadik évadban még jelen lesz, amiről egyébként azt ígéri, hogy baromi jó szezon lesz, és meglepetésekben sem hiány.


Kat egyébként a harmadik, aki saját maga döntött a kiszállás mellett, hiszen Nina Dobrev mellett Steven R. McQueen is elhagyta a fedélzetet még tavaly, és mivel az ősszel már állandó szereplővé lép elő az NBC-n futó Chicago Fire-ben, így nem hiszem, hogy egyhamar felbukkanna Elena öccse Mystic Fallsban. A teljesség kedvéért pedig ne feledkezzünk meg Michael Trevinoról sem, aki már csak visszatérő szereplőként erősíti még a csapatot.

Bár jómagam már rég felhagytam a sorozat nézésével - és nem is tervezem folytatni - ettől függetlenül kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják megoldani Bonnie kiírását, na és persze arra is, hogy meddig fogják még húzni a történetet, annak fényében, hogy már így is mennyire kevesen követik figyelemmel a szériát...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés