2016. április 5., kedd

Containment: Promóciós képek az első évadhoz!

Két hét múlva debütál a The CW vadonatúj sorozata.

Bár a csatorna már berendelte a jelenleg futó sorozatainak a következő évadját, így az ebben az ősszel elrajtolt Crazy Ex-Girlfriend, illetve a februárban debütált Legends of Tomorrow esetén is biztos már a második évad, addig nem szabad elfeledkezni a még be nem mutatott harmadik újoncról sem. A Containment első szezonja Április 19-én veszi kezdetét, az egyre közelebbi rajt miatt pedig gondoltam, hogy összeszedem az eddig megjelent promóciós képeket egy posztba. Sajnos egyelőre csak MQ minőségben akadtam a képekre, ám ha időközben rálelek a nagyobb felbontású változatokra, akkor természetesen majd megosztom veletek is.


A Containment stílusát tekintve igencsak felkeltette az érdeklődésem, hiszen a sztori szerint Atlantában egy rejtélyes és halálos járvány tör majd ki, éppen ezért a várost karantén alá rendelik, hogy megállítsák a fertőzést. A karanténban rekedtek pedig biztosan tartogatnak majd meglepetéseket, főleg azok, akik még nem kapták el a betegséget, és mindenáron azon lesznek, hogy ne is kapják el/megtalálják a gyógymódot.

Nagy a lelkesedés, pláne amiatt, mert olyan színészeket láthatok majd viszont, mint Chris Wood és Claudia Black, akiket a The Carrie Diaries illetve a The Originals kapcsán nagyon megkedveltem. Bevallom, kicsit azért aggódok is, hogy Julie Plec a showrunner, mert a TVD-t ugyebár eléggé meggyapálta... Az esélyt természetesen akkor is megkapja tőlem a sorozat, a debütálásra pedig hangolódjatok egy picit a képek megtekintésével. :)










0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés