2015. december 7., hétfő

A Big Brother szabályrendszerével indul el jövőre a következő ValóVilág!

A nagy megújulás új címet is kapott: ValóVilág powered by Big Brother.

Ma este a Fókuszban egy "nagy leleplezésnek" lehettek tanúi a műsor nézői, hiszen itt jelentették be elsőként, hogy milyen nagy újdonsásokkal is tér vissza jövőre a ValóVilág az RTL II képernyőjére. Való igaz, megérett már az idő ahhoz, hogy kissé hozzányúljanak a műsor szerkezetéhez, hiszen a hét széria alatt kicsikét kifulladt a show, elég ha csak a nézettséget nézzük: míg a VV7 az RTL II-n csatornaátlag felett teljesített, addig a VV6 nézőtáborát már nem érte el.

Az RTL tehát megvette a Big Brother licencét, ami azért is ért nem kis meglepetésként, hiszen tavaly a TV2 majdnem elindította a harmadik szériáját (már a jogok is megvoltak hozzá), ám végül az Éden Hotelnek szavaztak bizalmat, ami viszont nézettségileg nagy bukás volt. A Big Brother tehát félig-meddig visszatér a magyar képernyőre is, azonban ValóVilág powered by Big Brother néven fog futni, így tulajdonképpen az egykor két rivális műsort egyesítették egy műsorrá.

Elég érdekes húzásnak tartom ezt a fúziót, ám erősen kétlem, hogy emiatt visszatérnék a formátumhoz, és minden nap nézője lennék majd a realitynek, abból köszönöm szépen elég volt a VV4, illetve a 2000-es évek elején futó szériák. Egyelőre a konkrét szabályzatról még semmit sem tudni, ám a jelentkezés napokon belül el fog indulni.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés