2015. szeptember 16., szerda

Új részekkel tér vissza az RTL Klub képernyőjére a Glee és a One Tree Hill!

Ez lehetne akár az év híre is, de csak ha valóban adásba kerülnek az új részek...

És, hogy miért is voltam kissé pesszimista az előbb? Az RTL Klub programstruktúráért felelős munkatársak sajnos szeretik az utolsó pillanatban meggondolni magukat, pláne ha erről a két sorozatról van szó. Ne felejtsétek el, tavaly a One Tree Hill hetedik évadának premierje után csak fél év után folytatódott a vetítés... Reméljük ezúttal valóban leadásra kerül a Tuti gimi kilencedik és a Glee harmadik évada, hogy a szinkronpártiak is folytathassák kedvenc sorozataikat.


Személy szerint a One Tree Hill premierjének örülök a leginkább, hiszen mindig is szinkronosan néztem, az öröm mellé azonban kis szomorúság is társul, hiszen a soron következő kilencedik évad egyben az utolsó is, így hamarosan végleg lezárul egy újabb fejezet az életemben. Az eddigi adatok alapján egyébként nem túl nézőbarát időpontban lesz az országos premier, hiszen az első epizód Október 3-án, Szombaton hajnali 5:25-kor kerül majd adásba. Az utolsó évadban egyébként egyetlen egy epizód erejéig még Chad Michael Murray is visszatért, hogy egy kis támaszt nyújtson majd Haley-nek, aki bizony nehéz időszakon megy majd keresztül.

De íme egy kis szinopszis a kilencedik évadról, melynek forrása az RTL Sajtóklub:
A Scott család élete gyökeresen megváltozik. Dan, a gyilkosság miatt börtönben ült egykori polgármester beköltözik fia, Nathan házába, ahol meglehetősen nagy hatást gyakorol az unokákra. Claynek újabb egészségügyi nehézséggel kell szembenéznie, Brooke és Julian pedig lassan elúsznak az adósságokban.

A One Tree Hill után ne feledkezzünk meg a Glee-ről sem, már csak azért sem, hiszen ha minden jól megy akkor a két széria vadonatúj évadjai egy napon rajtolnak majd el, csak a Glee már egy kicsit emberbarátibb időpontot kapott: a harmadik évad első epizódja Szombaton délelőtt 12:50-körül rajtol majd el, és valószínűleg a folytatás is hasonló időpontban lesz majd. A harmadik évad abból a szempontból mindenképpen érdekes, mert a New Directions legtöbb diákjának ez lesz az utolsó éve, ám minőségileg még mindig a toppon volt ez az etap.

Természetesen ez esetben is hoztam egy szinopszist, mely az RTL Sajtóklubról származik:
Will elszánta magát, hogy idén győzelemre viszi a csapatot. Még az sem tántorítja el a tervétől, hogy Quinn és Lauren kilépett a klubból. Felvételt hirdet, és új kórustagokat próbál toborozni, ám Sue ellenállásával is számolnia kell, aki soha nem habozik keresztbe tenni, ha az ellenségéről van szó.

Remélem tehát, hogy a csatorna munkatársai nem fognak változtatni a műsorrenden, és Október 3-án Szombaton mindkét sorozat sikeresen elrajtol majd a vadonatúj évadaikkal, valamint abban is bízok, hogy a folytatással sem lesz majd probléma. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés