2016. szeptember 9., péntek

Vasárnap beindul Amerikában a 2016/17-es tévés évad, lássuk mely újoncokról olvashattok majd az oldalon!

Eddig nyolc sorozat van betervezve.

Vasárnap este beindul a gépezet, hiszen a Son of Zorn premierjével hivatalosan is elindul a 2016/17-es tévés évad a tengerentúlon. Összesen 126 sorozat fog visszatérni a vadonatúj évadával, illetve 98 újonc fog elrajtolni, ami azért igen szép teljesítmény. A teljes listát a Sorozatjunkie oldalán megtalálhatjátok.

Szokás szerint ezúttal is átbogarásztam amit eddig tudni lehet az ősszel rajtoló újoncokról, amelyek alapján összesen nyolc széria keltette fel olyannyira az érdeklődésemet, hogy biztosan megnézzem az első epizódjukat. Persze ez nagyban függ attól is, hogy mégis mikor fognak elkészülni hozzá a magyar feliratok, hiszen egy-két széria esetben még előfoglalás sem történt.

Én tehát az alábbi sorozatokat tervezem megnézni az ősz folyamán, amikről természetesen pilotkritikák is várhatóak majd. A napokban több sorozatról is tervezek írni egy-egy afféle beharangozó posztot, de addig is segítségképp, a sorozat címére kattintva a Sorozatjunkie oldalon találhattok még több információt találhattok az újoncokról:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés