2016. szeptember 8., csütörtök

Mindenkinek látnia kell ezt a Grace klinika, Vészhelyzet, Doktor House és Dokik "crossovert"!

Egy közös cél miatt tértek vissza ismét orvosként a színészek.

Bár biztosan nagyot ütne, ha valóban megvalósulna ez a crossover, mondjuk A Grace klinika aktuális, tizenharmadik évadában, ez azonban több szempontból is kivitelezhetetlen - többek között annak fényében, hogy nem egy csatornán futottak a sorozatok - egy közös cél miatt azonban ismételten orvosi köpenyt vett fel Noah Wyle (E.R.), Patrick Demsey (Grey's Anatomy), Lisa Edelstein (House), Donald Faison (Scrubs) és Alan Alda (M*A*S*H), hogy kvázi jól kifigurázzák egykori karaktereiket.


Na persze a szórakoztatáson túl, eme vicces videókkal elsősorban arra szerették volna utalni, hogy az igazat megvallva mennyire keveset értenek az orvostudományhoz. A Cigna Egészségügyi Intézet tehát elsősorban a figyelmet szerette volna felhívni a színészek által, hogy a nézők a problémájukkal a valódi orvosokhoz forduljanak segítségért.

Az eddig elkészült videókat alább ti is megnézhetitek, szerintem nagyon érdemes, ugyanis remekül kifigurázzák az olyan momentumokat, amiket minden kórházas sorozat el szokott sütni, mint a szerelemi szálak, vagy a feszültségfokozó viharos belépő:






a

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés