2016. május 15., vasárnap

Rubint Réka és Pintér Tibor esett ki A Nagy Duettből

Három hét múlva ér véget a műsorfolyam.

Túl vagyunk A Nagy Duett negyedik szériájának hatodik adásán is, amelyben a párosok már kétszer léptek fel, előadtak ugyanis két közös produkciót is, amelyekhez nem sikerült valami jól szétosztani a versenyzőket, hiszen az első előadás sokkal jobb volt, mint a második ahol volt majdnem 30 másodperc amikor is senki sem szólalt meg, és éneklés helyett inkább nevettek...

Ami a versenyzőket illeti, hiába szeretnék már egy kritikát írni az eddigi adásokról, nem sok újdonságot tudnék mondani a legutóbbihoz képest, továbbra is mindenki azt hozza, amit az elmúlt hetek során már megszokhattunk a párosoktól, és kész. Vannak olyan versenyzők, akik inkább csak szórakoztatni szeretnének, és esetenként még maguk sem veszik komolyan a kapott feladatot, míg olyanok is vannak akik igenis odateszik magukat és minőségi előadásokat nyújtanak. Rubint Réka és Pintér Tibor valahol a kettő közé sorolható, éppen ezért bár sajnálom a kiesésüket, valahol érthető a nézők döntése.

Jövőhéten tehát már a hetedik élő adással lesz képernyőn A Nagy Duett, három hét múlva pedig már a végső döntőre számíthatunk.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés