2016. február 17., szerda

The Grinder: Rob Lowe vadonatúj sorozata érkezik az RTL+ képernyőjére

Márciusban debütál a vígjátéksorozat az RTL Magyarország kábelcsatornáján.

Különös műsorstruktúrát vezetett be idén az RTL, hiszen a korábban premier műsorokban bővelkedő RTL II jelen pillanatban két telenovellán kívül jóformán csak ismétel, addig a Cool TV-n a jövőhéttől már négy amerikai sorozat országos premierje lesz látható.

Március 4-én az RTL+ is kap még egy premier sorozatot, - a jelenleg utolsó évadával képernyőn lévő Chuck mellé - mégpedig Rob Lowe legújabb sorozata, a The Grinder fog a kábelcsatornán debütálni. Viszonylag friss premierről van szó, hiszen a tengerentúlon is csak ősszel vette kezdetét a sorozat, ami nézettség szempontjából sajnos nem hoz túl szép számokat, éppen ezért sem hiszen, hogy lesz második évad.


A sorozat a Jogászok ásza néven fut majd itthon, ami szerintem igencsak ötletes címválasztás lett, ráadásul tulajdonképpen előkelő időpontot is kapott, azzal, hogy két Egy rém rendes család epizód közé "passzírozták be", hiszen Al Bundy sorozata a csatorna legnézettebb műsorai közé tartozik. A premierre tehát Március 4-én, Péntek este 20:30-kor kerül sor, de ismétlést is kapott, amire másnap kora este (18:15-kor) kerül sor.

Én mindenképpen megnézem majd az első részt, hiszen régóta tervbe van már vége, hogy belekukkantok a sorozatba, magyar felirat azonban nem készült még, úgyhogy mindenképpen örülök annak, hogy az RTL lecsapott a szériára.

A továbbiakban az RTL Sajtóklubról származó szinopszist olvashatjátok el:
Dean Sanderson (Rob Lowe), miután véget ér sikeres tévésorozata, a Daráló, melyben egy ravasz és sikeres ügyvédet játszott, hazamegy szülővárosába, és belekontárkodik a családi jogi cég minden ügyébe. Stewart (Fred Savage), Dean öccse, ügyvéd, és bosszantja, hogy Dean úgy viselkedik, mint aki jogi egyetemet végzett. Dean apja (William Devane) szintén ügyvéd, őt azonban szórakoztatja a dolog, és nagyon büszke fiára.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés