2016. február 19., péntek

Shannen Doherty készen áll a masztektómiára!


Az egykori bűbájos boszorka Dr. Oz műsorában vallott az érzéseiről és állapotáról.

Tavaly nyáron derült ki, hogy a színésznő sajnálatos módon mellrákkal küzd. A szörnyű bejelentés óta nem nagyon lehetett hallani Shannen felől, valószínűleg tudatosan kerülte a nyilvánosságot. Nemrég azonban Dr. Oz egészségügyi műsorában vendégeskedett, ahol őszintén vallott arról, hogy jelenleg hol is tart a kezelése.


Az orvosai egyelőre még nem döntötték el, hogy valóban szükséges-e elvégezni a masztektómiát - amit Angelina Jolie pár évvel ezelőtt bevállalt, igaz ő a rák megelőzés érdekében tette - de ha végül a melleltávolítás mellett döntenek a szakemberek, akkor Shannen készségesen áll a műtét előtt. Egészen pontosan azt mondta, hogy hiába szereti a saját testét, ha ez az ára annak, hogy meggyógyuljon és a férje mellett öregedhessen meg, akkor meg kell tenni.

A riportból részletet alább találjátok, természetesen közepes angol tudás nem árt:


Rettenetesen sajnálom, amin keresztül kell mennie a színésznőnek, szívből kívánom, hogy mielőbb felépüljön. Az biztos, hogy nem lesz könnyű út, hiszen a szakma nem bombázza őt ajánlatokkal - bár ez szerintem inkább a természetének köszönhető, és nem a betegségének - ez pedig megnehezíti a gyógyulási folyamatot, ugyanis köztudott, hogy a jó közérzet sokat segít a gyógyulásban.

Végezetül pedig azzal zárnám soraim, hogy remélem csakis pozitívumokat tudok majd legközelebb írni a Beverly Hills 90210 és a Charmed egykori sztárjáról.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés