2016. február 26., péntek

Jövőre véget ér Booth és Brennan története, kaszát kapott a Bones (Dr. Csont)

A FOX tegnap döntött a sorozat sorsáról.

Amíg Amerikában sosem volt túlságosan népszerű a széria - csak jókor volt, jó helyen, a Sorozatjunkie szerint inkább annak köszönheti a folyamatos berendeléseit, hogy mindig az éppen kaszált sorozat helyét kapta meg, ezáltal helykitöltőnek tökéletes volt - addig itthon az RTL Klub legnézettebb sorozatai közé tartozik, a kereskedelmileg fontos 18-49-es korosztályban rendre az első helyet foglalja el a nézettségi listán.


Éppen ezért Kolosi Péter, az RTL programigazgatója nagy valószínűséggel nem fog örülni a hírnek, hogy a FOX végül elkaszálta a sorozatot. A lelkes rajongók mondjuk már számíthattak erre a döntésre, már csak a csatorna és a színészek, illetve a készítő között lévő jogi viták miatt is, ami azért alakult ki, mert a csatorna nem a szerződésekben szereplő megfelelő összeget adott a showrunnernek és a főszereplőknek a sorozat mindenkori bevételeiből. Erről bővebben itt olvashattok.

Öröm az ürömben, hogy a kasza előtt még berendelte a csatorna a soron következő, tizenkettedik évadot, ami így értelemszerűen a záróetap lesz, és összesen tizenkét epizódból fog állni. Booth és Brennan, na meg a Jefferson's Intézet dolgozói életére tehát jövőre pont kerül, és mivel az írók egész hamar értesültek a kaszáról, így nagy rá az esély, hogy méltóan búcsúzzon majd a sorozat a rajongóitól.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés