2015. október 26., hétfő

Barátok közt: Tizenhét éves lett az ország legnézettebb sorozata!

Új élet vár - hallhatjuk ezt már tizenhét esztendeje.

Nemcsak az oldal szempontjából fontos ez a nap, hiszen pontosan tizenhét esztendővel ezelőtt indult el az RTL Klub első napi sorozata, a Barátok közt, aminek ugyan kellett fél év, hogy rátaláljanak a nézők, de azóta gyakorlatilag veretlen, hiszen rendszeresen a nézettségi lista élén szerepel, nem véletlenül.



A jeles alkalom jóvoltából, volt alkalmam megkérdeni a sorozat két jellegzetes szereplőjétől, hogy számukra mit is jelent a sorozat.


"17 év nagyon sok idő. Az elején voltak, akik még  abban sem voltak biztosak, hogy pár hónapnál tovább leszünk a képernyőn, és most már betöltöttük a 17. évünket is úgy, hogy minden hétköznap este ott vagyunk a nézők nappalijában. Jó érzés, hogy szeretik a sorozatot. Azon leszünk, hogy ez még sokáig így legyen." - nyilatkozta Várkonyi András, a sorozat Vili bácsija, aki valóban az első epizódtól kezdve oszlopos tagja a produkciónak.





Kiss Ramóna 2002-ben csatlakozott, az akkor teljesen új család, a Szentmihályi família egyik tagjaként, egy összetartó családként aposztrofálta munkahelyét:


"13 éve vagyok a sorozat tagja, tizenhét éves voltam, amikor bekerültem és minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ez lett a második családom. Volt már, aki megkérdezte, hogy valóban olyanok vagyunk-e, mint egy nagy család? A válasz: igen. Pont úgy nevetünk, vitatkozunk, kibékülünk, mint egy többgenerációs família. Pont ez a szép benne."






A sorozat tehát még mindig töretlenül sikeres, és reméljük, hogy ez a továbbiakban sem fog változni. Végezetül tekintsétek meg, Fraller Attila a sorozat tiszteletbeli kollégája készített montázsokat, és 21:35-kor ne felejtsetek el a tévé elé ülni, amikor is egészen pontosan a 7635-7636. epizódok fognak adásba kerülni!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés