2015. augusztus 22., szombat

Új részekkel tér vissza a Gálvölgyi Show az RTL Klub képernyőjére!

Szeptember 5-én új címmel és formátummal tér vissza a műsor.

A gazdasági világválság 2012-ben az RTL Klubbot is elérte, hiszen ekkor több saját gyártású műsor szűnt meg, köztük Gálvölgyi János szórakoztató műsora is, azóta pedig a korábbi részeket többször is megismételték a csatornán különböző időpontokban, valamint az RTL+ kábelcsatornán is könnyen el lehet csípni egy-egy részt. Idén már májusban sok új illetve visszatérő műsort bejelentett a vezetőség, ezért is volt nagy meglepetés, amikor is a héten átnéztem a szeptember első hetére kiadott műsortervet, hiszen egyelőre elég kevés műsor fog elrajtolni. Azon viszont még jobban meglepődtem, hogy a Gálvölgyi Show vadonatúj részekkel tér vissza, ráadásul eléggé kiemelt időpontban a csatornára.

Kép forrása: RTL II Sajtóklub/Bársony Bence

Az új részek egyelőre Szombat esténként kerülnek adásba, ám ez az időpont könnyen változhat, hiszen a csatorna hamarosan rajtoló tehetségkutató műsora, a Hungary's Got Talent is Szombat esténként lesz majd látható. A visszatérő Gálvölgyi Show kapott egy alcímet is, mégpedig az "avagy játszd újra, János"-t, ami nem véletlen, hiszen ezentúl csakis műsor- és karakterparódiák lesznek láthatóak egy-egy epizódban.

A továbbiakban az újdonságokról olvashattok egy a csatorna által kiadott közleményt:
Gálvölgyi ezúttal kizárólag paródiákkal jelentkezik - műsor- és karakterparódiákkal. Több csatorna ismert műsorainak karikatúrái ezek, melyeket reklámparódiák szakítanak meg. Gálvölgyi vitriolba mártott tolla nem kíméli a kereskedelmi televíziók hírműsorainak sokszor elbulvárosodott stílusát sem. A Barátok közt paródiában Magdi anyus is feltűnik néhány pillanatra. A Teleshopban Gálvölgyi egy különleges tablettát kínál megvételre. Ráadásul jósnőként is segít az arra rászoruló betelefonálóknak. Az RTL Klub képernyőjén régen szerepelt Havas Henrik, de most Gálvölgyi játssza a „tanár urat”, és olyan hitelesen formálja meg Havas közismert „szerénységét”, hogy sokszor úgy érezni, mintha nem is paródiát látnánk. János újra játssza.

A Gálvölgyi Show tehát Szeptemberben vadonatúj részekkel tér vissza, ti örültök a hírnek? :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés