2015. augusztus 11., kedd

The Originals: Lesz pár új arc a harmadik évadban!

Öt új karakter is várható az új szezonban.

A sorozat így sem szerénykedik tehetséges színészekből és ütős karakterekből, ám úgy tűnik, hogy a készítők semmit sem bíznak a véletlenre, hiszen az Október 8-án debütáló harmadik évadban is lesz egy pár új szereplő. Az EW és a THR jóvoltából öt új karakterről már lehullt a lepel, illetve az őket életre keltő színészekről, lássuk is egyesével, mire is számíthatunk a folytatásban.


Elsőként Jason Dohring castingolásáról lehetett hallani, akit a nagyközönség a Veronica Mars-ból ismerhet, amely sorozat egyébként szintén a The CW-n, illetve az egyik elődjén (UPN) futott. Jason karakterével, Will Kinney-el már az évadnyitó epizódban is találkozhatunk majd, aki egy nyomozót alakít majd. Will a New Orleans-ban történt különös események után nyomoz majd, a természetfeletti teremtményekről azonban egyelőre még nincs tudomása.




Jason mellett a Pretty Little Liars-ben is nemrég szerepelt Rebecca Breeds is az első epizódban fog debütálni, karaktere Aurora pedig elsőre igencsak rejtélyes lesz, hiszen amellett hogy szexi, csábító és szabad-szellemű tulajdonságokkal rendelkezik, van egy sötét, erőszakos és veszélyes oldala is.




Az egykori H2O rajongók ismét örülhetnek, hiszen Andrew Lees is csatlakozott a stábhoz, akit az ausztrál sorozatban a harmadik évadban volt visszatérő szereplő, és Phoebe Tonkin karakterével került közelebbi kapcsolatban anno. Azt egyelőre még nemtudni, hogy lesz-e Hayley-vel közös jelenete, az esély viszont mindenképpen megvan rá, hiszen itteni karaktere Lucien, egy bájos és intelligens vámpír, méghozzá Klaus vérvonalából, aki ugyancsak az első epizódban feltűnik már. Természetesen, ahogyan az már a sorozat univerzumából megszokhattuk, Lucien-nek is lesznek titkai, és hátsó szándéka, melyek elvileg kihatnak majd az ősi famíliára.




Nemcsak Lucien lesz az egyetlen új vámpír, hiszen Oliver Ackland karaktere, Tristan is a vérszívók táborát fogja alakítani, akinek egyébként egy kissé bonyolult történelme lesz Klaus-ékkal. Tristan a hozzá közelálló személyeket feltétel nélkül megvédi, míg ellenségeivel könyörtelenül elbánik. Már első hangzásra is érdekes karakternek tűnik.




Remélhetőleg boszorkányokból sem lesz hiány a harmadik évadban sem, egy új arc mindenképpen lesz Van személyében, akit Lawrence Kao fog megformálni. Egyelőre elég keveset tudni a karakterről, az biztos, hogy egy olyan makacs boszorkányról van szó, aki eddig mindig kimaradt a koven politikájából. Vajon ez végig így lesz?

Azért lesznek itt ismerős karakterek is, hiszen Josh mellett az én személyes kedvenc vámpírom, Rebekah is visszatér majd, az eddigi információk alapján Claire Holt személyében, de elvileg a második évadban megismert Maisie Richardson-Sellers is fel fog még tűnni. Ezek után én már alig várom az újabb szezon debütálását, ami ugyebár Október 8-án lesz esedékes, ám ami ugyebár ezentúl új napon, Csütörtök esténként lesz látható, ám ami ennél is érdekesebb, hogy a TVD lesz a felvezetése. Vajon ezzel a döntéssel mindkét sorozat nézettsége javulni fog, vagy csak tovább fog csökkenni? Hamarosan megtudjuk rá a választ.

Forrás /részben/: theoriginals-fan.gportal.hu/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés