2015. március 4., szerda

A The CW nem engedi el a színészei kezét

Egyik sorozatból a másikba.

Annyira jó látni, hogy a The CW azután is foglalkozik a színészeikkel/színésznőikkel, miután a sorozatuk már véget ért. Hogy mire is gondolok pontosan? Itt van például Stephen Amell unokatestvére, Robbie Amell, aki a The Tomorrow People véget érése után visszatérő szerepet kapott az Arrow testvérsorozatában, a The Falshben. De megemlíthetném ugyebár Phoebe Tonkin-t is, aki először a The Secret Circle sorozatban tűnt fel a csatornán, majd szerepet kapott a TVD-ben, ma pedig már a The Originals egyik húzóneve.

A továbbiakban öt olyan esetet hoztam nektek, melyek ebben, vagyis a 2014/15-ös évadban történtek/fognak történni.


Robbie Amell: The Tomorrow People, The Flash
A fiatalabb Amell-nek a The Tomorrow People volt az első olyan sorozata, melyben főszerepet játszott, és hiába szerettem annyira a sorozatot, ha a nézők nem haraptak rá annyira, így fájóan ugyan, de érhető okokból kaszálta tavaly a csatorna a sorozatot. Robbie Amell mindig is nagyon szimpatikus színész volt számomra, arról nem is beszélve, hogy tehetséges, így nagyon megörültem, mikor kiderült, hogy ebben a szezonban sem kell nélkülöznünk őt, hiszen visszatérő szerepet kapott a The Flash-ben, mégpedig Ronnie Raymond bőrébe bújt, aki valójában Firestorm, egy gonosztevő. Eddig úgy néz ki, hogy hat epizódban biztosan jelen lesz.





Shantel VanSanten: One Tree Hill, The Messengers
Jelenleg Shantel VanSanten az egyik olyan a felsorolt listán, aki főszereplőként tér vissza a The CW egyik sorozatában. Sorozata, a The Messengers Április 17-én rajtol majd, amit már nagyon várok, a nem hétköznapi sztori miatt. Shantel egyébiránt a One Tree Hill sorozat hetedik évadában mutatkozott be a nagyközönség számára. Nyilvánvalóan már előtte is voltak kisebb szerepei, ám főszereplői státuszban a Tuti gimiben láthattuk először. Bár még mindig nem fejeztem be a sorozatot, már a nyolcadik évadnál tartok, vagyis volt szerencsém megtekinteni Shantel színészi játékát, és meg kell, hogy mondjam, különösen tetszik Quinn karaktere, így természetesen már várom, hogy miként fog teljesíteni a The Messengers-ben. :)




Rick Cosnett: The Vampire Diaries, The Flash
Shantel mellett Rick Cosnett a másik, aki állandó szereplői státuszban láthatunk a csatorna egy másik sorozatában. Bár az ő esete más, hiszen a The Vampire Diaries-ben csupán visszatérő szereplőként szerepelt a tavalyi, ötödik évadban. Karakterét, Dr. Wes Maxfield-et nagyon is bírtam a TVD-ben, így természetesen nagyon is érdekel, milyen karaktert kapott Rick a The Flash-ben. A pilotban már kapattam belőle ízelítőt, akkor eléggé kevés és mondhatni unalmas szerepe volt, talán majd  a folytatásban jobban kifejtik a karakterét.




Michael Rady: Emily Owens M.D., Jane the Virgin
Bár az Emily Owens M.D.-hez még nem volt szerencsém, nem maradhat le a listáról Michael Rady, aki a már említett sorozatban állandó szereplő volt, míg az idei Jane the Virgin-ben csupán visszatérő szereplő, persze ne felejtsük el, az írókon múlik minden. A folytatásban akár több szerepet is kaphat még. Azt pedig érdekességképpen megjegyezném, hogy Michael Rady már a Melrose Place 2009-es változatában is állandó szereplő volt, ami szintén a csatornához köthető, csak sajnos hamar véget ért az egyre csak csökkenő nézettség miatt...




Malese Jow: The Vampire Diaries, Star-Crossed, The Flash
A végére hagytam a számomra legörömtelibb hírt, miszerint Malese Jow is szerepet kapott a The Falsh-ban, ám sajnos csak két epizód erejéig csatlakozott a stábhoz. Már régóta felfigyeltem Malese-ra, akit annak idején még a Nickes UnFabulous sorozatban láttam. A TVD óta drukkolok neki, hogy kapjon végre egy főszerepet, ami tavaly meg is történt a Star-Crossed-ban, csak sajnos tudjuk mi lett a vége. Remélem a következő tévés szezonban már sokkal több szerephez fog majd jutni.

Végezetül nem is maradt már feladatom, mint egy kérdést feltenni nektek. Ti örültök annak, hogy kedvenc színészeitek egy másik sorozatban is szerepet kapnak egy csatornán belül, vagy úgy gondoljátok, hogy túlságosan nagy a hasonlóság a két szerep között, és jobb lenne, ha egy teljesen más csatornán bukkannának fel?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés