2015. január 16., péntek

Sajtóközlemény: Január 19-től újra rendel Dr.Tóth

Hétfőtől új részekkel jelentkezik az RTL Klubon a Dr. Tóth.

Az RTL Klub a mai napon küldte el a közleményt, amit ezúton is köszönöm. Gondoltam megosztom veletek, biztos van köztetek olyan, aki rendszeres nézője a műsornak.

Látványos szemléltetésben, egészségügyi tanácsokban 2015-ben sem lesz hiány a Dr. Tóth legújabb epizódjaiban. Az első héten olyan témák kerülnek napirendre, mint a tinédzserek szexuális felvilágosítása, három fájdalom, ami rákra is utalhat vagy a házassággal járó stressz-faktorok kezelése. Az orvos-műsorvezető, Dr. Tóth Tamás szerint egészségünk megőrzéséért tennünk is kell. Ehhez kíván segítséget nyújtani a műsor minden epizódja.

„Nem lehet elégszer hangsúlyozni a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát, az időben történő felismerést. Persze egészségünk megőrzéséhez nélkülözhetetlen, hogy a problémákról - akárcsak a műsorban - tabuk nélkül tudjunk beszélni. A látványos szemléltetések, a szakértők bevonása, a személyes történetek is mind azt a célt szolgálják, hogy felhívjuk a figyelmet egészségünk védelmére és forduljunk orvoshoz, amennyiben egészségügyi probléma merül fel” – hangsúlyozza Dr. Tóth Tamás, akinek műsora január 19-től minden hétköznap, 16:50-től jelentkezik az RTL Klubon.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés