2014. szeptember 17., szerda

SuperNatural (Odaát) - Jön a 6.évad az RTL Klubra

Az új évad új időpontot is kap.

Végre-valahára az RTL Klub elhozza a sorozat hatodik évadát is, ami Amerikában a 2010/2011-es szezonban ment. Sajnos elég mostohán bánik a sorozattal, ahogy egy másik The CW-es szériával, a One Tree Hill-el (Tuti gimi) is. De térjünk vissza a lényegre. A hatodik évad Október 2-án, Csütörtök hajnalban, vagyis 1:15-kor fog debütálni, ami jobban belegondolva, már nem is Csütörtök, hanem Péntek. Eléggé későn érkeznek majd az új részek, mostanában szokása a csatornának, ahogy a TV2-nek is, hogy a premier részeket késő este/kora hajnalban adja le. Logikát szerintem felesleges keresni ebben, a lényeg, hogy érkezik a hatodik évad és kész. Persze azért ezt az információt ne vegyétek készpénznek, hiába van benne a TV Műsorban, változtatni mindig lehet.

Végezetül jöjjön a hatodik évad ismertetője, utána pedig a 6x01-é. Figyelem! Az információk és a képek az RTL Sajtóklubbról származnak.


A hatodik évadról:
A normális életről hamarosan kiderül, hogy Dean számára elérhetetlen álom. Sorsa elválaszthatatlan a túlvilági lényektől, az életveszélyes kalandoktól, akárcsak testvérének, Samnek, aki visszatér, hogy segítse új küldetésében a bátyját. Ezúttal a dzsinnek veszik üldözőbe őket, akik minden eddiginél veszélyesebb ellenfélnek tűnnek.

6x01 - A számkivetett:
Egy éve, mióta Samet elnyelte a pokol mélye, Deanből igazi kertvárosi apuka lett: együtt él Lisával, neveli Bent és grillpartikra jár a szomszédjához, Sidhez. Azonban gyanús jelekre lesz figyelmes, megjelenik a Sárga szemű démon és hamarosan megtörténik az elképzelhetetlen: Sam visszatér. Amikor azonban elbukkan a fiúk nagyapja, Samuel is, és dzsinnekről mesél, akik a nyomukban vannak, Dean félteni kezdi Lisát és Bent.

Kép forrása: RTL Sajtóklub

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés