2014. augusztus 29., péntek

FEM3Café - Hétfőtől Minden Hétköznap a FEM3 képernyőjén

Új saját gyártású műsor indul Szeptember 1-től.

A jövőhéten induló magazinműsornak két műsorvezető párosan lesz, akik hetente váltják majd egymást. A két páros pedig Czippán Anett és Berki Krisztián, illetve Szalai Vivien és Váczi Gergő. Czippán Anett és Váczi Gergő rutinos műsorvezetők már, hisz Anett már évek óta a csatorna vezető Képernyőse, míg Gergő sok műsorban bizonyított már a TV2 Képernyőjén. Berki Krisztián és Szalai Vivien viszont most fognak debütálni. A FEM3Café egyébként minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé, melyben az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat és Joshi Bharat állandó rovata is helyet kap, valamint szakértők válaszolnak majd a nézők kérdéseire.



Természetesen mind a két műsorvezető páros elmondta már a véleményét az induló műsorral kapcsolatban: 

Váczi Gergő: "Nagyon várom már a kezdést, Viviennel a próbafelvételek alatt kiderült, hogy jól működünk együtt. Nagyon jó a humora, így már az első napokban is ment a vicces adok-kapok köztünk, amit majd az élő adásban is láthatnak a nézők."

Szalai Vivien: "Szép feladat, nagy kihívás és egy különleges lehetőség számomra egy két órás élő műsor vezetése. Mivel a tévézés terén még kezdő vagyok, fontos számomra, hogy olyan partner mellett legyek, akivel abszolút biztonságban érzem magam: Gergő szerencsére ilyen. A Story magazin főszerkesztőjeként és hat könyv szerzőjeként is mindig a minőségre törekedtem, ez nem lesz másként a FEM3Café esetében sem, bízom benne, hogy sikerül a nézők bizalmát és szeretetét kiérdemelnem"

Berki Krisztián: "Nagyon jó érzés, hogy a TV2 Csoport hosszú távon gondolkodik bennem és felkért erre a feladatra. Soha nem gondoltam volna, hogy majd tréningeznem kell, pedig most éppen ez történik."

Czippán Anett: "Élő műsort vezeti szép kihívás, mindketten nagyon várjuk már az első adást. Nagyon kellemesen csalódtam Krisztiánban: a próbafelvételek során kiderült, jól fogunk tudni együtt dolgozni, értjük és érezzük egymás humorát, ami nagyon fontos ahhoz, hogy jó párost alkossunk a képernyőn"


Még több információt az induló műsorral kapcsolatban a FEM3 honlapján érhettek el. Az interjúk, az információk és a képek pedig a csatorna Sajtóosztályáról származik.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés