2014. április 27., vasárnap

Az Ének Iskolája második évfolyam - A diákok

Végre visszatért a műsor, és bemutatkoztak az új diákok.

Tavaly nagyon megszerettem a műsort, éppen ezért alig vártam, hogy visszatérjen. Egyszerűen semmi negatívuma nincs a műsornak. A bemutatkozó adásokon már túl is vagyunk, megismerhettük a 16 új diákot, akik ismét be fogják bizonyítani, hogy a kicsik között is ott van a nagy hang. A diákok közül mind nagyon tehetséges, természetesen máris vannak kedvenceim. Míg tavaly egyértelműen Arany Timinek drukkoltam, addig most Sztojka Vanessanak. Azért drukkolok inkább a lányoknak, mert a legtöbb fiú még ezután fog mutálni. Ettől függetlenül nagyon tetszik Radics Jani hangja is.


Először is, minden kicsi egytől-egyig tehetséges, mind a fiúk, mind a lányok. Vannak akik tehetségénél a cukiság jobban bejátszik, és vannak olyanok, akik egy kicsit idősebbek, náluk legfőképp a hang a mérvadó.


Lányok közül Malaczkó Anna és Hajdu Luca zabálnivalóan cukik. Varga Vivien nagyon tehetséges kislány, ahogyan Tóth Kiara, Rita Sikholya és Kenedi Veronika is. Aki azonban nekem a legjobban bejön, az Sztojka Vanessa. Számomra ő a tavalyi Arany Timi. Egyszerűen elvarázsolt a hangja és a dal is, amit előadott.


Fiúk közül Radics Jani a befutó nálam, hihetetlen, hogy semmi előképzés nélkül tud ilyen jól énekelni. Nemhiába Radics. Viccet félretéve, nincs olyan jó, mint Gigi, de nagyon tehetséges a srác, és pár év múlva eltudnám képzelni őt egy X-Faktorban. Aki még nekem bejön, az Bordács Arnold, és nem azért mert nevelőotthonban él, hanem mert tehetséges. Akinek még megjegyeztem a nevét, az Berki Artúr, hisz neki is nagyon jó hangja van. Karczagi Józsika pedig nagyon cuki, és korához képest tele van önbizalommal.


A tanári kar és az osztályfőnök személye nem változott, aminek szintén örülök, hisz tavaly bebizonyították, jól feltudják készíteni a diákokat. Király Viktort emiatt is kedveltem meg egy kicsit, nagyon aranyosan bánik a kicsikkel. Ahogy akár a többiek is. Friderikusz Sándornak pedig nagyon jól áll az osztályfőnök szerepe.


A további adásokban tehát már a tanárokkal együtt fognak felkészülni a diákok, és már alig várom a Vasárnap estéket. Egyszerűen annyira jó a műsor, és annyira tehetségesek és cukik a kicsik. Kíváncsian várom ki mivel fog elődrukkolni, lesz-e valaki, akit jobban megszeretek, mint Vanessa.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés