2016. április 11., hétfő

Ian Somerhalder kiszállásával megpecsételődni látszik a Vámpírnaplók sorsa!

A színész tegnap jelentetett be távozási szándékát.

Ian a tegnapi nap folyamán a Walker Stalker Con rendezvény egyik vendége volt, ahol bejelentette a nagyközönségnek, hogy a nyolcadik évad végeztével ő is kiszáll a Vámpírnaplókból, akárcsak kolléganője, Kat Graham. Mivel Julie Plec ár többször is kinyilatkoztatta, hogy addig hajlandó folytatni a sorozatot, amíg mindkét Salvatore testvér benne van, éppen ezért nagyon úgy tűnik, hogy a következő tévés szezonban debütáló nyolcadik etap egyben befejező évad is lesz.


A sajtó természetesen megkereste a The CW szóvivőjét is, aki elárulta, hogy még korántsem döntöttek a sorozat sorsáról, azonban így, hogy Nina Dobrev, Steven R. McQueen után rögtön ketten is lehagyják hamarosan a fedélzetet, egyre kevésbé tűnik valószínűnek és persze logikusnak a folytatás...

A hűséges rajongóknak azonban van egy jó hír is: Plec asszonyság azt is elmondta, hogyha valóban véget ér a The Vampire Diaries, akkor pár karakter mindenképpen át fog költözni New Orleansbe, így nem kell majd mindenkitől végső búcsút venni.

Amint kiderül, hogy mégis mi lesz a TVD sorsa, arról természetesen én is beszámolok majd az oldalon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés