2015. december 17., csütörtök

The 100: A trailer alapján igazán izgalmas lesz a harmadik évad!

Nagyon várós már a premier.

Tisztán emlékszem rá, hogy két évvel ezelőtt, a májusi upfronts idején voltak némi kétségeim a sorozatot illetően, amire körülbelül már az első résszel rácáfoltak a készítők, végül pedig egy igen tisztességes első évadot. Ezek után következett a második etap, ami nézése közben konkrétan csak ámultam és bámultam, hiszen minőségileg még jobban odatették magukat az írók és a színészek, ezért is sajnálom annyira, hogy ezzel teljesen ellentétesen a nézők folyamatosan elpártoltak a sorozattól...


Őszintén bízok benne, hogy a pontosan öt hét múlva startoló harmadik évad alatt csakis növekedni fog a nézettség, amire az esély megvan, hiszen a vadonatúj epizódok vadonatúj napon, Csütörtökönként kerülnek ezentúl képernyőre, ami két szempontból is pozitívum: egyrészt a Csütörtök régen elég sikeres napja volt a The CW-nek, másrészt pedig megkapta felvezetésnek az Arrow/The Flash spin-offot, a Legends of Tomorrowt, ami ha olyan sikeres lesz, mint az anyasorozatai - már pedig mért ne lenne az - az akár a The 100 előnyére is válhat.

A napokban jelent meg az első igazán hosszú trailer, ami alapján azt egyértelműen le lehet szűrni, hogy idén sem fogunk majd unatkozni az epizódok nézése közben, lesznek még itt meglepő fordulatok, elég ha csak Clarke felszerelésére pillantotok. Nagy örömömre pedig nagyon úgy tűnik, hogy a több szálon futó történetmesélés is megfog maradni, szóval már csak azt nemtudom, hogy lesz-e elég erőm ahhoz, hogy majd csak a nyáron daráljam be teljes egészében, vagy heti nézős lesz. Gyanítom, hogy utóbbi, mert már nagyon hiányzott. :)

Nem is húzom tovább a szót, inkább nézzétek meg ti is a videót, hogy kellően ráhangolódjatok a folytatásra.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés