2015. október 25., vasárnap

Kemény csata vár még Viktorra az élő adásokba jutásig!

Viktor ezúttal egy igencsak kemény ellenfelet kapott.

Nos, sajnos a múltkori cikkemben kissé túloztam azzal, hogy Viktor már biztosan továbbjutott az élő adásokban, hiszen mint időközben kiderült, hátravan még egy nagy forduló. Őszintén szólva nekem nemrémlik, hogy a magyar változatban volt-e olyan szakasz, amikor is nem duettet hanem konkrétan egy párbajt kelljen letolniuk a versenyzőknek a csapattársaikkal.

Viktor ezúttal a közönség kedvenc Jordan Smithtel fog szó szerint párbajozni a továbbjutás érdekében. Az NBC már közzé is tett egy kisebb összeállítást a két versenyző teljesítményéről, és bizony azt kell, hogy mondjam, Jordan produkciója egy fokkal jobban bejött, mint Viktoré! És az ok teljesen egyszerű: amíg Jordan teljes átéléssel adta elő Adele dalát, addig Viktor tökéletes profizmussal tolta el Alicia Keys egyik ikonikus dalát.


Természetesen a továbbiakban is Viktornak fogok drukkolni, hiszen a magyarok tartsanak össze, mindenesetre annak örülnék a legjobban, ha mindketten versenyben maradnának, amire minden esély megvan, hiszen minden zsűritag lophat még egy versenyzőt a másiktól. Sajtóértesülések szerint egyébként Gwen Stefani lefog csapni Viktorra, így értelemszerűen Jordan továbbra is Adam Levine csapatát erősítené.

Sokféle lehetőség lehetséges tehát, Hétfőn vagy Kedden este pedig minden kiderül, ezt követően pedig én is beszámolok majd a végeredményről. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés