2015. július 15., szerda

Titokban összeházasodott a Glee két sztárja!

Melissa Benoist és Blake Jenner immáron férj és feleség.

A napokban egyre több oldal cikkezett a párosról, az US Weekly információi szerint márciusban a legnagyobb titokban összeházasodtak! Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint ez a kép, ami a napokban megrendezett Comic Con-on késült, ahol Melissa Benoist az ősszel debütáló Supergirl sorozata miatt volt jelen. A képen jól látszik Melissa bal kezén a gyűrű. És ha ez nem lenne elég, időközben maga a színésznő is megerősítette az információt, így a két színész valóban összeházasodott. :)


A két színész még a Glee forgatásán ismerkedett össze, éppen ezért egy kicsit deja-vu érzésem van, hiszen anno Melissa karaktere Marley nem kicsit hasonlított Rachel-re, a Blake által életre keltett Ryder pedig sok tulajdonságában emlékeztetett Finn-re, és ugyebár köztudott, hogy Lea Michele és Cory Monteith is tervezgette az esküvőt, csak közbeszólt az élet, és tudjuk mi lett a vége. Pont két napja volt Cory Monteith halálának az évfordulója...

De ez a cikk most nem a szomorúságról szól, hanem a boldogságról, és innen is szeretnék gratulálni  és természetesen sok boldogságot a párosnak, vagy mondhatnám azt is a házaspárnak!

Íme az a bizonyos kép. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés