2014. június 25., szerda

Friderikusz Sándor elhagyta a TV2 fedélzetét

Ráadásul mindkét fél mást állít a távozás okát illetően.

Tegnap délután robbant a bomba, Friderikusz azt nyilatkozta az Origónak, hogy a nem szeretné vállalni sem az idei Sztárban sztárt, sem az (esetlegesen) jövőre induló Az Ének Iskolája harmadik évadát. Íme a teljes nyilatkozat:

"Írásban bejelentettem, ha lesz jövőre is Az ének iskolája, azt már nem kívánom vezetni, mert az idei sorozatban több mindennel nem értettem egyet, de ezt nem különösebben méltányolták. Ami a Sztárban sztár most szeptemberben induló sorozatát illeti, hónapokkal ezelőtt megkérdezte a TV2 kreatív vezetője, vezetném-e az ideit, azt feleltem szó szerint: nem halnék bele, ha más csinálná, mert azt a műsort is nélkülem találták ki, és valljuk meg, belőlem, adottságaimból nem sokat profitált a műsor, papagájjá pedig nem szeretnék válni."
Kép forrása: TV2.hu
Nemsokkal később a csatorna is kiadott egy nyilatkozatot, amiben viszont azt állítják fel sem ajánlották neki, hogy vezesse a szóban forgó műsorok következő évadait. Hogy mi lehet a háttérben, Friderikusz magától jött el, vagy esetleg kirúgták, nem tudni, egy a lényeg: mindkét műsor ezentúl Friderikusz nélkül folytatódik tovább. Az Ének Iskolája esetében nagyon sajnálom, mert nagyon jó osztályfőnök volt, a gyerekekkel jól kijött, kedves volt velük, és segített nekik, amiben csak kellett. A Sztárban sztár esetében azonban már nem mondhatom el ugyanezt, nem azt mondom, hogy nem volt jó, de való igaz, néha tényleg papagájjá vált benne, Friderikuszt idézve.

Hogy ki lesz a két műsor műsorvezetője még nem tudni, de az elég rossz, hogy Liptai Claudián és Till Attilán kívül nincs még ennyire jól bejáratott műsorvezető/páros, szemben az RTL Klubbal, ahol ugyebár Istenes Bencéből csináltak egy Balázs 2.0-át, aki annyira bejött a közönségnek, hogy az idei X-Faktort már Lilu nélkül vezeti majd.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés