2013. december 14., szombat

Lea Michele - Cannonball

Kijelenthetem: Lea Michele a kedvenc színésznőm, és hamarosan a kedvenc énekesnőm is lesz!

Elképesztő mennyi ereje van neki, ezért becsülöm is. És ez a dal valami csodálatos, mind zeneileg, mind tartalmilag! Úgy érzem méltó emléket állít vele szerelmének, Cory-nak.


Mint ismeretes sajnálatos módon idén júliusban elhunyt Cory Monteith aki a valóságban egy párt alkotott Lea Mitcelle-el és a pletykák szerint már az eljegyzést tervezték. Szegény Lea összeroppant a hír hallatán, aki az újságírók elől Kate Hudson lakásába menekült, aki mindenben támogatta szegény lányt., Lea pedig többször is köszönetet mondott neki. Hiába volt nehéz ez az időszak Lea-nak, folytatta a sorozatot, ez is azt tükrözi, mennyire erős.


Lea összes dalát meghallgatta Cory is, kivéve kettőt, amit halála után irt ezek közül az egyik a Cannonball, ami a napokban jelent meg. Egyszerűen gyönyörű! Nem tudok mást mondani rá. Nagyon megszerettem Lea-t, ahhoz képest, hogy csak a nyáron kezdtem el nézni a Glee-t. De nem csak a Glee miatt szeretem a lányt. A hangja valami elképesztő, indig imádom hallgatni, ahogy énekel. Szeretnék én olyan "hamisan" énekelni, ahogy ő tette nemrég Ellen show-jában. Még hamisan sem tud énekelni! (Na jó egy picit, de betudom annak, hogy volt valami probléma, hisz az elején igazgatta a fülhallgatóját.)

Ha még nem hallgattátok tegyétek meg, nem fogtok csalódni! Ha Cory hallotta a dalt, biztosan büszke most a kedvesére.

 

Jövőre megjelenik az első CD-je Louder címen, amin a Cannonball is meg lesz található. Alig várom, hogy meghallgassam az első dalt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés