2016. szeptember 11., vasárnap

This is Us: Promóciós képek és trailer az első évadhoz!

Az NBC sorozata az általam legjobban várt újonca.

A héten már megírtam nektek, hogy mégis mely országos újonc sorozatot szeretnék mindenképpen megnézni, és már akkor megígértem, hogy egyesekről külön posztot is írni. Nos, elsőként az NBC vadonatúj drámai sorozatára esett a választás, nem véletlenül, hiszen a This is Us rajtját várom a legjobban, ami Szeptember 20-án lesz esedékes, és már van előfoglalója, így elvileg a magyar felirat is készülni fog hozzá mihamarabb.


Őszintén szólva, míg az alapsztori a maga semmitmondósága miatt nem nagyon fogott meg - a főszereplők egy napon születtek, idővel pedig valamilyen oknál fogva összefonódik az életük - addig a trailer már annál inkább meghozta a kedvemet a sorozathoz. Sikerült eléggé érdekes témákat választani az íróknak, de legfőképpen a színészek miatt annyira várós már a premier.

Olyan, általam nagyon favorizált színészeket láthatok viszont, mint Mandy Moore (A Walk to Remember, Red Band Society), Justin Hurtley (Revenge) vagy Milo Ventimigla (Gilmore Girls, Heroes), akihez eddig még csak néhány film erejéig volt szerencsém. A többiek számomra teljesen ismeretlenek, mindenesetre elég szimpatikusnak tűnnek, még a túlsúlyos párt alakító Chrissy Metz és Chris Sullivan, akiknek a története mondjuk eléggé hasonlít Mike & Molly-éra, remélem nem ugyanazt fogjuk látni.

Íme a trailer:


A továbbiakban pedig az eddig megjelent promóciós képeket csekkolhatjátok, a képek kattintásra az eredeti méretükben jelennek meg. :)



















0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés