2016. szeptember 13., kedd

Íme a Supergirl második évadának első képei Superman és Cat Grant társaságában!

Október 10-én startol el a második szezon.

Alig egy hónap múlva tér vissza a képernyőre Supergirl, éppen ezért a The CW a napokban ki is adta a második évad első két részéhez tartozó jelenetképeket, amelyeken Supergirl mellett főszerepben  a Tyler Hoechlin által megformált Superman van, akit ugyebár a legtöbben a Teen Wolf által ismerhetnek.


Természetesen a többi szereplők is feltűnnek a képeken, ám akit feltétlenül ki szeretnék emelni, az nem más mint Calista Flockhart, aki ugyebár ezentúl már nem állandó szereplőként lesz jelen a sorozatban, ám a forgatási időket összehangolva igyekszik minél több epizódban jelen lenni.

Őszintén bízom benne, hogy a lehetőségekhez mérten Cat Grant a továbbiakban is a szerves része marad a sorozatnak, hiszen nagyon megszerettem a karaktert. Jelen pillanatban egyébként az első évad felén vagyok túl, és amint elkészül az utolsó két részhez is a felirat, rögtön behozom magam a lemaradással, így még a második évad rajtja előtt igyekszem megírni a kritikát az első etaptról. :)

Addig is, hogy még inkább meghozzam a sorozat folytatásához a kedveteket, az eddig megjelent jelenetképekből gyűjtöttem össze egy csokorra valót:












0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés