2016. augusztus 3., szerda

A Viasat a Legends of Tomorrow sorozatot is elhozza a rajongóknak!

Ezzel az összes DC sorozat bemutatkozik hazánkban.

Pont egy hete arról számoltam be nektek, hogy a The Flash után a Supergirl jogait is megvette a Viasat, így a DC univerzumából származó szériák közül már csak a Legends of Tomorrow maradt hátra, ami kvázi az A zöld íjász és Flash spin-offja.

Nos, ma a Sorozatjunkie által kiderült, hogy ennek a premierje sincs már olyan messze, hiszen Augusztus 24-én itthon is elrajtol a Legends of Tomorrow, ami nem túl meglepően A holnap legendái magyar címet kapta. Az viszont már annál meglepőbb, hogy a többi szériával ellentétben a Viasat6 tűzi majd műsorára a sorozatot.


A sorozat főszerepében több szuperhős áll, akik kénytelenek összefogni néhány rosszfiúval, hogy egy jövőből érkező fenyegetést még idejében megállítsanak. Kétségkívül nagy a tét, hiszen ha nem járnak sikerrel, akkor nem csak a bolygót fenyegeti veszély, de bizony az időmindenséget is.

Számomra egy kissé érthetetlen ez az alapsztori, és mivel még a pilotot nem láttam, ezért ennél többel jelen pillanatban nem tudok szolgálni. A nyáron természetesen tervezem bedarálni a sorozatot, annál is inkább, mert a főszereplők között több ismerős is megtalálható, mint például Caity Lotz (Black Canary - Arrow), Brandon Routh (Atom - Arrow) Wentworth Miller (Captain Cold - The Flash) valamint Dominic Purcell (Heat Wave - The Flash).

A premiernél tehát mindenképpen ott leszek, aztán kritika is várható majd a látottakról. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés