2016. július 23., szombat

A nyolcadik évaddal biztosan véget ér a Vámpírnaplók!

A The CW elkaszálta a sorozatot.

Még javában tart a Comic Con, ahol jelenleg a The Vampire Diaries stábja van a soron, és nagyon úgy tűnik, hogy ők is tartogattak erre egy meglepetést, nem is akármilyet: a 16 részes nyolcadik évaddal véget ér a sorozat.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy túlzottan meglepett a hír, hiszen amióta áprilisban kiderült, hogy Kat Graham a nyolcadik évadot követően elhagyja a fedélzetet, és Ian Somerhalder is erőteljesen elgondolkodott a távozásról, azóta több lap is már készpénznek vette a sorozat végét, holott hivatalosan senki sem erősítette meg ezt a tényt.

Nos, a megerősítés most bekövetkezett, így most biztos, hogy Nina Dobrev is tiszteletét teszi majd valamilyen formában a záró etapban, ráadásul így, hogy ilyen hamar megpecsételődött a széria sorsa, arra is van esély, hogy nemcsak az utolsó részben tér vissza Elena, hanem már korábban.


Ami a többi karaktert illeti, nem feltétlenül kell mindenkitől könnyes búcsút venni, hiszen ahogy Julie Plec korábban már elárulta, a The Originalsnak köszönhetően szívesen áttelepíti egy-egy karakter székhelyét Myctic Fallsból New Orleansbe.

Személy szerint nagyon örülök a hírnek, hiszen így nem húzzák a végtelenségig a sztorit, és van esély arra is, hogy valamilyen szinten méltón búcsúzzon a sorozat. Arról már nem is beszélve, hogy ez mennyire megemeli annak esélyét, hogy a The Originals ne érjen véget a negyedik évaddal. Elvégre csak nem fogja a The CW elkaszálni mindkét vámpíros sorozatát, nemigaz?

A stáb egyébként ebben a videóban jelentik be a kaszát, éppen ezért a szereplők felidézik, hogy mit is jelent számukra a show. Megható egy videó, érdemes megnézni, még az angolul nem nagy tudóknak is ajánlom:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés