2016. június 28., kedd

A Freeform berendelte a Baby Daddy hatodik évadát

Már biztosan elkészül a kultikus századik epizód.

Bár a nézettség folyamatosan esik - ma már majdnem olyan számokat produkál, mint amivel a Melissa & Joey anno kaszát kapott - ettől függetlenül a Freeform továbbra is kitart a sorozat mellett, éppen ezért tegnap be is rendelték a soron következő hatodik etapot, mellyel a kultikus századik epizódot is eléri a show, amit előtte a csatorna kínálatát nézve csak a Melissa & Joey tudott elérni.

"A család és a barátok közötti vonalat remekül keresztezi a Baby Daddy. Bármikor számíthatunk egy nagy nevetéssel érkező szívből jövő pillanatra Wheeleréktől." - nyilatkozta a berendelést követően Karey Burke a csatorna programozási és kreatív igazgatója.

Továbbá még egy jó hírt kaptunk a berendelést kapcsán, hiszen a showrunner szerint végre pont kerül a Danny-Riley-Ben szerelmi háromszögre is még a jelenleg is futó ötödik szezonban, így az új évadban kvázi új fejezet is kezdődhet. Személy szerint rettentően örülök ennek a fejleménynek, hiszen én pont ezt a szerelmi háromszöget érzem a sorozat leggyengébb pontjának és emiatt nem terveztem eddig folytatni, de ezek után kedvet kaptam hozzá. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés