2016. május 1., vasárnap

Markó Robi és Lola nélkül robog tovább A Nagy Duett

Britney Spears dala nem hozott szerencsét a párosnak.

Véget ért A Nagy Duett idei szériájának negyedik adása, amelyben ismételten változatosabbnál változatosabb produkciót nyújtottak a versenyzők. Volt itt kacsatánctól kezdve bokszmeccsen át a cirkuszig minden, és most szeretnék egy kicsit a műsoron dolgozó háttérembereknek is szólni egy picit, hiszen le a kalappal előttük, amiért ennyire rövid időn belül látványosan képesek átrendezni a stúdiót.

Ami a versenyzőket illeti, továbbra sem tudnék egy kedvencet avatni, a legnagyobbat Pachmann Péterben és Péter Szabó Szilviában csalódtam, természetesen csakis pozitív értelemben, de Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes is odateszik magukat hétről-hétre, ahogy a Schobert házaspár és profi előadójuk is.

Markó Robi és Lola kiesését ugyan sajnálom, de nem ért meglepetésként. A négy előadásuk alatt véleményem szerint szinte végig Lola vitte el a show-t, amivel különösebb bajom nem is lett volna, hiszen nagyon szeretem Lolát, de itt mégiscsak egyszerre kellett volna érvényesülnie a párosnak. Loláék tehát kiestek, jövőhéten pedig már az ötödik adás következik. Legkésőbb a féltávnál egyébként szeretnék majd írni egy kritikát is. :)

 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés