2016. március 20., vasárnap

Súlyos balesetet szenvedett Dylan O'Brien Az útvesztő 3 forgatása közben

A baleset miatt a film forgatása is bizonytalan időre leállt.

Súlyos balesetet szenvedett a Teen Wolf sztárja a napokban, amikor is a Maze Runner: The Death Cure forgatása közben elütötte egy autó. Az eddigi információk alapján Dylan több csontja is eltört, valamint további sérülések is lehetségesek, ám a filmsorozatot gyártó FOX egy sajtóközleményben leszögezte, hogy nincs életveszélyes állapotban a színész.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy pontosan mennyi időt vesz majd igénybe a rehabilitáció, a film forgatását mindenesetre bizonytalan időre leállították, ami nem is csoda, hiszen Dylan karaktere a főszereplő. A csúszásnak köszönhetően pedig nagy valószínűséggel a premier dátum is változni fog, azaz a tervezett 2017. február 17-es amerikai bemutató dátum helyett elképzelhető, hogy később fog bemutatkozni a film a nagyközönség előtt.

A különböző közösségi oldalakon többen is drukkolnak a színész mielőbbi teljes felépüléséért, többek között a Teen Wolf készítői is, akik szerint az eddig információk alapján a baleset nem fogja nagy mértékben befolyásolni a forgatást, vagyis a soron következő hatodik évad elrajtolhat majd a tervezett időpontban, egészen pontosan Június 28-án.

Innen is szeretnék mielőbbi teljes gyógyulást kívánni a színésznek, és őszintén bízom benne, hogy nem kell majd nyáron hiányolnom Stilest a csapatból.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés