2016. március 9., szerda

Kismenők: Április 9-én rajtol el a TV2 gyerek tehetséggondozó műsora!

Ma végre a zsűri személyeiről is lehullt a lepel.

A tulajdonosváltásnak köszönhetően idén a szokásosnál egy picit később jelentette be tavasszal induló műsorait a TV2, ám azt már tavaly ősz óta lehetett tudni, hogy idén Az ének iskolája helyett egy olyan tehetséggondozó műsort indít el a gyerekek számára, amelyre bárki jelentkezhetett, ha tehetséges valamiben.

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy Ördög Nóra és Till Attila lesz a műsorvezető páros, amit láthatatlanban egy jó párosításnak tartok. A csatorna ma egy Sajtótájékoztató keretein belül lerántotta a leplet a zsűri személyeiről is. Csakúgy, mint Az ének iskolája esetében, úgy a Kismenőkben is egy négyfős zsűri fogja segíteni a gyerekeket, ráadásul a két műsor között lesz egy kis átfedés is, hiszen Hajós András lesz az egyik ítész. Szerintem mondanom se kell, hogy mennyire örülök Andrásnak, hiszen Az ének iskolája három évada alatt már bebizonyította azt, hogy mennyire jól megtalálja az összhangot a gyerekekkel, nem utolsósorban pedig sokat tud nekik segíteni a fejlődésben. András mellett a Crystal egykori énekesnője, Lajtai Kati is átfedés a két műsor között, csak ezúttal sokkal nagyobb szerepet szántak a készítők neki, hiszen nem énektanárként, hanem zsűritagként lesz jelen. A zenei front mellett természetesen a színészi és táncos fronton sem lesz hiány, előbbit Ábel Anita színész-műsorvezető, míg utóbbit Apáti Bence balettművész fogja képviselni, akinek egyébként ez lesz az első televíziós fellépése.


További nagy változás még a két műsor között, hogy a Kismenők már élő adásokkal fog jelentkezni, amit nem feltétlen tartok jó ötletnek, hiszen emiatt csak még nagyobb izgulás és akár szorongás is lehet a kisgyerekekben. Éppen ezért nagyon remélem, hogy megpróbálják majd egy picit játékosabb stílusban kezelni a tehetséggondozó műsort a készítők, mint  Az ének iskolája első két évadát (a harmadik szériában már érezhetően megváltozott egy picit a hangulat).

És ha már annyit emlegettem Az ének iskoláját, akkor következzen néhány információ az ott megismert gyerekekkel kapcsolatban, ami a TV2 Sajtószobáról származik, és nagy öröm volt olvasni számomra:
A 25 szereplőnek összesen több mint 200 alkalommal volt lehetőségük bemutatkozni a közönség előtt. Az egyik legnépszerűbb Berki Artúr volt, akinek saját dala és videoklipje is készült, csak úgy, mint Varga Viviennek vagy Horváth Alexandrának. Több diákra a színházi világ is felfigyelt, Kornis Anna előbb a Muzsika hangja egyik szerepét kapta meg, továbbá hamarosan a Shrek musicalben is láthatjuk őt Juhos Zsófival együtt.
A Kismenők tehát Április 9-én, Szombat este rajtol el, és az élő adásoknak köszönhetően a nézőknek lesz majd lehetősége szavazni is a TV2 Live applikáción keresztül. A rajtnál természetesen én is ott leszek, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan is teljesít majd a műsor.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés