2016. március 5., szombat

Carly Rae Jepsen énekli a Fuller House főcímdalát!

Vérbeli rajongóknak kötelező meghallgatni. :)

Mint ismeretes, a Netflix tavaly úgy döntött, hogy feltámasztja a Full House sorozatot, - amit itthon Bír-Lak címmel vetített anno az RTL Klub - vagyis egészen pontosan rebootolták a szériát, és Fuller House néven tették közzé a teljes első évadot a múlt hét folyamán. Ahogy az várható volt, az amerikaiaknak annyira bejött a folytatás, hogy két nappal ezelőtt a sorozat meg is kapta a második évados berendelést.

A készítők nagyon igyekeztek kiszolgálni a régi rajongók igényeit, hiszen az Olsen ikreken kívül az összes egykori főbb szereplő tiszteletét tette a rebootban, és ha ez nem lenne elég, még a főcím is hasonló stílusban készült, mint az elődje, amelyet egyébként Carly Rae Jepsen énekel fel. Az Everywhere You Look tehát vadonatúj köntöst kapott, melynek eredeti változatát itt találhatjátok meg.

Véleményem szerint tökéletes választás volt Carly-t felkérni a dal eléneklésére, hiszen így csak még bohókásabb lett az összhang. A dalon keresztül pedig tökéletesen be lehet mutatni azt, hogy bizony egy kilencvenes évekbeli dalt egy áthangszereléssel át lehet ültetni a mai világba is. De én nem is mondanék többet, inkább hallgassátok meg ti is a dalt:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés