2016. február 10., szerda

The Flash: Márciusban hazánkban is elrajtol a sorozat!

Barry Allen kalandjai végre itthon is elkezdődnek.

A sorozat rajongói - köztük én is - már régóta kíváncsian várták, hogy mégis mikor érkezik el hazánkba is a sorozat. Januárban, amikor az Arrow (A zöld íjász) harmadik évadát elkezdte vetíteni a Cool TV, joggal merült fel a kérdés, hogy a The Flash miért nem szerepel a csatorna programkínálatában, hiszen a két sorozat nemcsak annyi kapcsolat van a két sorozat között, hogy utóbbi az előbbi spin-offja, hanem egyes részek a crossoverként kapcsolódnak egymáshoz. Ám mint kiderült, az RTL Csoport egyáltalán nem tartott igényt a sorozatra, így a jogokat egy másik szolgáltató vette meg.


A sorozat A Villám címet kapta, hazai premierje pedig tehát a Viasat 3-on lesz,. mégpedig Március 1-én, az Argents of SHIELD, vagyis a Shield ügynökei társaságában. Több információ egyelőre nem derült még ki a premierrel kapcsolatban, azonban ha előbb vagy utóbb nyilvános lesz a szinkronhangok névsora, egy külön posztban tudatom veletek.

Addig is ráhangolódásképpen az oldalon találhattok már értékeléseket a sorozattal kapcsolatban, itt a pilottal kapcsolatban olvashatjátok el a véleményemet, itt pedig a teljes első szezont vettem górcső alá. A második évadot egyelőre még nem láttam, nyáron fogom csekkolni egyhuzamban a 23 részt. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés