2016. február 28., vasárnap

Emlékeztető: Két nap múlva startol el hazánban a The Flash - A Villám

A Viasat3 pedig egészen kitett magáért a promóciózást illetően.

Két héttel ezelőtt derült ki, hogy miután az RTL nem tartott igényt a sorozatra, a Viasat3 vette meg a vetítési jogokat, így Március elsején végre hazánkban is elstartol a sorozat, ráadásul  dupla epizóddal. A premierre tehát jövőhét Kedden, 21:00-kot sor kerül, a jeles alkalom kapcsán pedig összeszedtem nektek az eddig megjelent promóciós anyagokat.


Személy szerint leginkább a videókat vártam volna nagyon, mégpedig a szinkronhangok miatt, ugyanis láthatatlanban vannak kisebb fenntartásaim a választott magyar hangokkal kapcsolatban, és a promóciós videók ezt az érzést vagy eloszlatták volna, vagy nem. Eddig összesen három mini trailer jelent meg, azok is csupán a csatorna Facebook oldalán érhetőek el, amelyben csakis Barry szólal meg, Szabó Máté tolmácsolásában... A videókat egyébként itt, itt és itt érhetitek el.

A poszterek kapcsán már sokkal pozitívabb tapasztalatokról számolhatok be, az interneten elérhető alábbi poszterek igazán figyelemreméltóak, és elvileg egész Budapest na meg a nagyvárosok ki vannak plakátolva ehhez hasonló képi anyagokkal, az egyiket a Sorozatjunkie is megörökítette, amit én is megosztottam Facebookon. :)

A videókon és poszterek túl a Viasat3 weboldalán megtalálható még egy-két érdekesség is a sorozattal kapcsolatban, amit a vérbeli rajongók talán már eddig is tudhattak, azért szerintem érdemes végigfutni rajta. Összességében tehát a csatorna igencsak kitett magáért, hogy felhívják a lakosok figyelmét a premierre, bízzunk benne, hogy nézettségileg itthon is sikeres lesz a The Flash

Végezetül tehát íme a két poszter:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés