2015. december 18., péntek

Új és visszatérő szereplők a The Fosters folytatásában!

A High School Musical egyik sztárja is szerepet kapott a folytatásban.

Január 25-én végre visszatér a zseniális The Fosters a harmadik évadának második felével az ABC Family, vagyis akkor már Freeform képernyőjére, amiben nem egy olyan visszatérő karakterrel szembesülhetnek majd a nézők, akiket bizony már régen láthattunk a képernyőn. Egyikőjük például még az első évadban hagyta el a várost, de most visszatér, hogy az egyik központi karakter életét kicsit megkuszálja. Hű, visszaolvasva az utolsó mondatot kicsit értelmetlennek tűnik, de mindjárt elárulom a konkrét személy kilétét, ám előtte köteles vagyok közölni, hogy a folytatásban enyhén spoileres leszek, így csak azok olvassák tovább a posztot, akiket nem zavar, hogy előre kiderül egy-két apróbb részlet.

Brandon és az ikrek - hozzájuk kapcsolódnak a visszatérő karakterek

A csatorna sajtóosztálya sajnos most egy kicsikét fukar, hiszen eddig még egy kép vagy videó sem jelent meg a folytatással kapcsolatban, ami nyilvánvalóan a közelgő ünnepeknek is köszönhető, és januárban remélhetőleg már aktívabbak lesznek, addig is íme néhány casting hír.

Elsőként az új szereplőt mutatnám be nektek, Mercutiot, akit a High School Musical sztárja, Corbin Bleu fog életre kelteni, és legelőször márciusban találkozhatunk majd a karakterével. Mercutio a Barndon által rendezett Rómeó és Júlia musical miatt fog majd feltűnni a sorozatban, a darab kapcsán pedig egy ismerős arcot is viszontláthatunk majd, mégpedig Chase-t (Garrett Clayton), aki anno Callie-vel került közelebbi kapcsolatba, most pedig a darabban fog majd betölteni egy szerepet.

Corbin Bleu márciusban fog debütálni

Brandon élete nemcsak a musical körül forog majd, hiszen egykori barátnője Lou (Ashley Argota) is visszatér, ismerve az előzményeket, - ahogy a harmadik évad első fele véget ért - biztosan nem fogunk unatkozni az epizódok nézése közben. Személy szerint nagyon örülök Ashley Argota visszatérésének, hiszen mindig is érdekes párost alkotott Lou és Brandon, kíváncsian várom, hogy ezúttal vajon milyen irányba halad majd kettőjük története.

A sorozat rajongói a két év alatt már rájöhettek, hogy egyszerre nemcsak egy szálon pörög a sztori ezerrel, nem lesz ez másképpen most sem, Jesus hazatérére kapcsán ismét aktívabb szereplője lehet a sorozatnak Emma (Amanda Leighton), illetve Mariana régi barátnője, Lexi (Bianca A. Santos) is visszaköltözik a városba, akit utoljára még az első évadban láthattunk, és mivel akkoriban együtt volt Jesussal, valószínűleg most is többet akar majd a fiútól. A kérdés már csak az, hogy Jesus kivel akar lenni valójában.

Ezen információk alapján én már rettenetesen várom a sorozat visszatérését, és remélem lesz elég akaraterőm ahhoz, hogy ne ugorjak egyből neki a részeknek, és ki fogok tudni tartani a nyárig, ugyanis a The Fosterst rendkívül élvezetes egyben ledarálni. :)

Lexi utoljára az első évadban volt látható.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés