2015. december 31., csütörtök

RTL Magyarország: Tervek 2016-ra - 2.rész

Sok régóta várt sorozat folytatása érkezik januárban!

Az RTL Klub és társcsatornáinak jövőre várható saját gyártású tartalmait tegnap már kiveséztem, most jöjjenek a vásárolt tartalmak, azon belül is az oldal témájához hűen főleg az Amerikai Sorozatokra fogok kitérni. Nos, az új év új műsorstruktúrát is hoz, legalábbis az RTL Klub számára mindenképpen, de többek között a Coolon is lesznek még meglepetések. A január egyébként The CW -s sorozatok számára lesz a legkedvezőbb. :)


RTL Klub

- Az új műsorstruktúra keretein belül a jelenleg látható sorozatai közül a Bones vagyis a Dr. Csont mindenképpen leköszön azonban csak egy kis időre, a Sorozatwiki információi szerint a sorozat februárban újra műsoron lesz.
- Az újév egyébként két sorozat végét is jelenti, hiszen amíg a One Tree Hill sorozatzáró epizódja Január 2-án kerül leadásra, addig A mentalista hetedik évadának premierjére a két hétre rá lesz esedékes, vagyis az utolsó etap Január 12-én rajtol el, a már megszokott Kedd esti időpontban, és a teljes évad leadásra kerül megszakítás nélkül, vagyis kora tavasszal hazánkban is véget ér a krimi sorozat.
- Hosszú idő után a Supernatural is folytatódik az RTL-en, az Odaát a soron következő hetedik etapjának premierje Január 7-én esedékes, ráadásul a jelek szerint dupla epizódokkal lesz képernyőn a sorozat, így bár elég rossz időpontban (éjfél után nemsokkal) kerülnek adásba az epizódok, öröm az ürömben, hogy dupla dózisban nézhetik a szinkronpárti rajongók.
- További országos tévépremiernek mondható még a Breakout Kings sorozat második és egyben utolsó évada, amely itthon Piszkos csapat címen fut. A premierre Január 9-én kerül sor, Pénteken éjfél után, vagyis akkor már Szombatról beszélünk, és a további epizódok is ekörül az időpont körül várhatóak majd.
- Hétköznap esténként több nagyobb premier egyelőre nem várható, vagyis a Szulejmán természetesen a továbbiakban is adásban lesz Szerda esténként, azonban több olyan széria premierje is lesz a csatornán, amik korábban valamelyik kábelcsatornán futottak. Többek között az Alcatraz, Homeland, Criminal Minds (Gyilkos elmék), White Collar (A nagy svindli), Touch (Érintés) és Sons of Anarchy (Kemény motorosok) folytatódnak avagy kezdődnek el januárban.
- És még egy ilyen fajta premierről számolnék be, mégpedig a tengerentúlon eredetileg The CW-n futó sorozat, a Hart of Dixie is ekkor rajtol el, amit a közmédia ugyan már leadott, de aki még nem látta, annak érdemes Szombat és Vasárnap hajnali fél öt után az RTL-re kapcsolnia, hogy megnézhessék a Szívek doktora első évadát, ráadásul dupla epizóddal.
- És ha már rátértünk a hétvégére, ne feledkezzünk meg a Glee-ről sem, aminek a harmadik évada folytatódni fog Szombat délutánonként, ezt követően pedig a további évadokat is elhozza majd a csatorna, hogy itthon is véget érhessen szeretett sorozatom.
- Bár pontos premierdátumot még nem kapott, körülbelül Január végén vagy Február elején fog elstartolni a Deutschland 83 c. német sorozat, mely a múltba kalauzolja vissza majd a nézőket.
- És akkor, a legvégére tartogattam az általam legjobban várt premiert, több év szünet után várhatóan Január közepe táján a Grace klinika kilencedik évada is kezdetét veszi, így hamarosan végre én is ismét elmerülhetek majd a sorozat univerzumában. :)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrf3Oyda-J4SEQ4jGNSZZYh68pdG-om7PgDBTgmrc9Dp_X5WKQjbo91Wb-dmfWhqqmiWKo7yOAYc47afziOa5s1W-28S0t_cu-sOPMFCfUliu3PHo5Qyr_Xjt95fTH6T0ss5q8j7zvvaI1/s1600/bg07.png


RTL II

- A kábelcsatorna az év első hónapjában leginkább ismétlő üzemmódba kapcsol, hiszen a The Following vagyis Gyilkos hajsza harmadik évadán kívül egyelőre nem fog adni több premier amerikai sorozatot.
- Telenovella rajongók azonban ne csüggedjenek, hiszen a jelenleg is futó A Toledo család és A beépített szépség továbbra is képernyőn lesznek, véget értük után pedig nagy valószínűséggel újabb premier sorozatok követik majd őket.
- Sajnos pontos időt egyelőre nem lehet tudni, de előbb vagy utóbb a Homeland és a New Girl is folytatódni fog vadonatúj részekkel, előbbi a harmadik, utóbbi pedig a második évadával.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrf3Oyda-J4SEQ4jGNSZZYh68pdG-om7PgDBTgmrc9Dp_X5WKQjbo91Wb-dmfWhqqmiWKo7yOAYc47afziOa5s1W-28S0t_cu-sOPMFCfUliu3PHo5Qyr_Xjt95fTH6T0ss5q8j7zvvaI1/s1600/bg07.png



Cool TV

- Egy ideje már csakis a The Americans számított országos tévépremiernek a csatornán. Nos, a sorozat második évada továbbra is adásban lesz Csütörtök esténként, csakhogy januárban lesz még egy-két premier sorozat.
- Ahogy már említettem, Január 3-án egy nem túl képernyőbarát időpontban veszi kezdetét A zöld íjász harmadik évada a csatornán, de legalább végre itthon is folytatódik Oliver Queen kalandos élete, arról már nem is beszélve, hogy véleményem szerint mennyire jó szinkront kreáltak hozzá.
- És akkor, harmadik premierként a The Vampire Diaries említhető, a Vámpírnaplók is új részekkel folytatódik, mégpedig Január 19-től, amikor is az ötödik etap veszi kezdetét. Ennél az évadnál szálltam egyébként én ki, és szerintem nem mostanában fogom bepótolni a lemaradásom, ám minden elismerésem azoknak a rajongóknak, akik még mindig továbbra is kitartanak a sorozat mellett.
- Mivel mindkét utóbb említett sorozat esetén van már spin-off sorozat, felvetődik a kérdés, hogy ezek nem fognak-e mostanában képernyőre kerülni, és sajnos egyelőre semmi információ sincs arról, hogy az RTL megvette-e a The Originals-t illetve a The Flash-t, így érthetően azt sem tudni, hogy mikor lesz a premierjük...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrf3Oyda-J4SEQ4jGNSZZYh68pdG-om7PgDBTgmrc9Dp_X5WKQjbo91Wb-dmfWhqqmiWKo7yOAYc47afziOa5s1W-28S0t_cu-sOPMFCfUliu3PHo5Qyr_Xjt95fTH6T0ss5q8j7zvvaI1/s1600/bg07.png

RTL+

- Végezetül az elvileg szórakoztató csatornának szánt RTL+ is kapott egy külön kis szegmenst, hiszen két nap múlva, vagyis Január 2-án Szombat délután 14:35-kor a Chuck utolsó, ötödik évadának lesz a premierje, és mivel csupán 13 epizódos a záró etap, így kora tavasszal nálunk is befejeződik a sorozat, végül is csak három évvel vagyunk lemaradva Amerikához képest.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés