2015. november 13., péntek

Gyerekkel indít tehetségkutatót a TV2!

2016-ban a kicsik kerülnek rivaldafénybe a TV2-n.

A kereskedelmi csatornák rájöttek, hogy megéri foglalkozni a kicsikkel is, már csak azért is, mert rendkívül jó nézettséget szállított Az ének iskolája három évada a TV2-nek, A Konyhafőnök Junior pedig csatornaátlag felett teljesít az RTL Csoport kábelcsatornáján, az RTL II-n. Éppen ezért sem ért túlságosan nagy meglepetésként mikor a héten kiderült, a TV2 jövőre kiterjeszti a látókörét, és elindítanak kvázi egy gyerek Csillag születiket, csak természetesen más névvel.

A jelentkezés már megindult, olyan 5-16 év közötti gyerekeket várnak, akiknek produkciójától leesik a zsűri és a közönség álla. Az énekespalánták mellett pedig ifjú táncosok, zenészek, bűvészek, sportakrobaták, színészek vagy akár bármilyen különleges, látványos, színvonalas produkciót nyújtó fiatalok jelentkezését várják.

Az ének iskolája évfolyamelsői - Kénytelen leszek nélkülözni a kedvenc műsorom...

Megmondom őszintén, kicsit tartok ettől az egésztől, hiszen egyrészt a tehetségkutató elindítása miatt immáron biztosan nélkülöznöm kell jövőre Az ének iskoláját, ami igencsak a szívemhez nőtt az elmúlt évek alatt. Másrészt aggodalomra ad okot maga a műfaj megjelölése is, hiszen amíg Az ének iskolája kifejezetten tehetséggondozó műsor volt, azaz tulajdonképpen a gyerekek fejlődése volt a fő cél, ezáltal több szempontból is gyerekbarát volt (például csak a továbbjutókat láthattuk már a casting adások során is, illetve élőben nem kellett énekelniük, ezáltal csökkentették a stresszt valamilyen szinten a gyerekekben), addig a jövőre induló tehetségkutató műsornak több mint valószínű, hogy teljesen más lesz a tematikája...

Tudom, hogy nem kellene már első blikkre ilyeneket gondolnom, csak valahogy mégis ott motoszkált ez az egész a fejemben, emiatt pedig természetesen felemás szájízzel várom a műsor debütálását jövő tavasszal. Nagyon remélem hogy az egész félelmem alaptalan lesz, és nem a nézettségre mennek majd rá a készítők, hanem a tehetséggondozásra, vagyis Az ének iskolájához hasonló kaliberű műsorhoz lesz majd szerencsénk.

Ha még több információ napvilágot lát majd a műsorral kapcsolatban, arról természetesen én is beszámolok majd a későbbiekben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés