2015. szeptember 28., hétfő

Október 12-én debütál hazánkban a Revenge (Bosszú) negyedik és egyben utolsó évada!

A Duna TV pontosan két hét múlva tűzi műsorára a sorozat utolsó szezonját!

A sorozat itthon az M1-en vette kezdetét, ám amióta a közszolgálati csatorna hírcsatornává avanzsált, minden régebbi tartalma átkerült a Duna TV-re, és ez alól szóban forgó Revenge sem kivétel. A sorozat negyedik évada a tengerentúlon tavaly szeptemberben debütált, és az egyre csak csökkenő nézettség miatt az évadzáró epizódja egyben sorozatzáró epizód is lett...

Bár nagyon megszerettem a sorozatot, mégsem sajnálom túlzottan a kaszát, hiszen a negyedik évadban már rettenetesen érezhető volt az írói kreativitás hiánya, és a bosszúállás is sok szereplőre kiterjedt, aminek köszönhetően egy eléggé kusza szezonnal búcsúzott a sorozat, ám az utolsó részben odatették magukat az írók, és minden lényeges szálat sikerült véleményem szerint a lehető legjobban lezárni. De nem is mondanék többet a történésekről, inkább ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el az erről szóló kritikát az oldalon.

Természetesen a szinkronpártiak is megérdemlik, hogy kedvenc sorozatuktól méltóan elbúcsúzhassanak, így aki szinkronosan követi a Bosszút, és kíváncsi, hogy hogyan alakul végül Emily sorsa, az kapcsoljon Október 12-én, Hétfő este 21:30-kor a Duna TV-re. A folytatás is nagy valószínűséggel ebben az időpontban lesz majd látható minden Hétfő este. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés