2015. szeptember 5., szombat

Telenovela: Trailer + néhány Promóciós kép

Nagyon várós már Eva Longoria legújabb sorozata!

A Hot & Brothered korábban Telenovela címen futott a projekt, azóta bár a cím változott, az alapsztori szerencsére nem. *Végül mégiscsak Telenovela lett a címe. A sorozat Eva Longoria karaktere, Ana María köré épül, aki egy igen népszerű telenovella főszereplője, éppen ezért minden áron azon van, hogy a show még igen sokáig fusson ő pedig továbbra is a dívák életét élhessen, ám egy nap megérkezik a riválisa, mégpedig Xavier személyében, akit Jencarlos Canela kelt majd életre. A dolog érdekessége, hogy Jencarlos eddig valóban telenovella főszerepekben volt látható, így már csak emiatt is kíváncsian várom, hogy miképp teljesít majd egy amerikai sorozatban.


A napokban kijött az első trailer, amely véleményem szerint elképesztően jó lett, a hangulatomat csak még jobban meghozta a show-hoz. Sajnos pontos premieridőpont még nem ismert, valószínűleg csak 2016 elején fog debütálni, de természetesen ha még több konkrét információ kiderül, arról írni fogok.

Addig is nézzétek meg a trailert (ha lesz jobb minőségű változat, akkor cserélve lesz), valamint azt a pár darab promóciós epizódképet, ami eddig kijött. :)

 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés