2015. augusztus 15., szombat

Sztárban sztár 2015: Lehullt a lepel a versenyzőkről!

Ma este lehullt a lepel a női és férfi versenyzőkről.

Régóta mennek a pletykálgatások, vajon idén ki lesz az a tizenkét közéleti személyiség, akik hétről-hétre más-más karakterek bőrébe bújva szórakoztassák majd a nézőket, az ország legnagyobb házibuliján. Nos, ez ma végre kiderült.


Míg tavaly a TV2 erre jobban rájátszott az ötletes plakátjaikkal, addig úgy tűnik, hogy idén nem húzzák így az emberek agyát, legalábbis ami a lányokat illeti, hiszen a ma megjelent promóció videóból egyértelműen fel lehet ismerni a hat női versenyzőt, hiába öltötték magukra Madonna stílusát. Miután nem lesz több X-Faktor, és így szerződés sem köti már az RTL-hez, Tóth Gabi visszatér anyacsatornájához, vele pedig együtt Wolf Kati, Csobot Adél és a Nyári lányok is érkeznek, tiszta X-Faktoros lesz a felhozatal, nem igaz? Rajtuk kívül idén is lesz nagy visszatérő Baby Gabi személyében, valamint színészekből sem lesz hiány, hiszen ezt az ágazatot Janza Kata fogja erősíteni.A fiúk terén már kicsit ötletesebbek voltak a műsor készítői, hiszen Michael Jackson-ként kicsikét nehezebb beazonosítani a versenyzőket, a hatból azonban öt előadót szerintem biztosan beismertem, akik a következők: Csonka András, Gáspár Laci, Varga Győző (Irigy Hónaljmirigy), Bebe (Black II Black), és az én személyes kedvencem, Rácz Gergő. A hatodik delikvens tehát számomra is ismeretlen, de nem lepnék meg, ha egy ex-RTL-es arc lesz, hiszen az idei felhozatalban sok olyan tag van, akik sűrűn megfordultak a konkurenciánál...

Update: A hatodik versenyző a Rising Star egyik felfedettje, Peter Srámek lesz, akinek egyébként nagyon örülök. :)


Idén egyébként szokatlanul sok nevet sikerült eltalálniuk a sajtónak, hiszen például a lányok közül mindenki neve felmerült már, ahogy a fiúk esetében is a legtöbb. Kicsit csalódott is vagyok egyébként, hiszen a TV2 is rengeteg celebet termelt már az elmúlt évek során, az pedig már csak a készítőket minősíti, hogy szívesebben foglalkoztatnak X-Faktoros versenyzőket, minthogy jobban szétnéztek volna a Megasztárban, Voiceban vagy a Rising Starban feltűnt előadók között. Radics Gigiért például vérzik a szívem, de őt ismerve az is valószínű, hogy felkeresték őt, csupán nem szeretett volna részt venni az egészben.

Akárhogy is, az első adásokba természetesen bele fogok nézni, hiszen az előző két széria miatt igazán megszerettem a műsort, és természetesen arra is kíváncsi vagyok, hogy hogyan fognak teljesíteni az idei versenyzők.

Addig is, hogy még jobban ráhangolódjunk, elhoztam nektek a két promóciós videót.

Jöjjenek először a lányok:Majd pedig a fiúk: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés