2015. augusztus 5., szerda

Scream Queens: Baromira jó Promociós képek és Poszterek

Szeptember 22-én debütál Ryan Murphy vadonatúj sorozata.

Úgy tűnik, hogy a Fox nagyon azt szeretné, hogy a Scream Queens is hasonló sorsa jusson, mint tavaly az Empire, ehhez pedig mindent el is követ, hiszen folyamatosan zúdulnak az újabb és újabb promóciós anyagok, ezekből válogattam most én is, és hoztam nektek pár db Promó képet illetve posztereket, amik véleményem szerint baromi jók lettek, hiszen többek között eléggé figyelemfelkeltőek, nemigaz? :)


Persze abban szerintem kiegyezhetünk, hogy az egész marketing mit sem érne egy jó történet illetve szereplők nélkül. Nos, a történet alapján még nem igazán vagyok elragadtatva, a parádés szereposztás miatt viszont annál inkább, hiszen rengeteg olyan ismert arc lesz már rögtön a pilotban, akiket igazán megszerettem az eltelt évek alatt.

A teljesség igénye nélkül, íme a pár nagyágyú: Lea Michele, Emma Roberts, Ariana Grande, Nick Jonas, Keke Palmer, Jamie Lee Curtis mellett Oliver Hudson, Skyler Samuels és Diego Boneta is szerepet kapott a sorozatban!

De elég is ennyit a rizsából, inkább csekkoljátok ti is a képeket, amiket HQ minőségben töltöttem fel. Természetesen a képek kattintásra nőnek.

És persze ne feledkezzünk meg a Jelenetképekről sem:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés