2015. július 23., csütörtök

TV2 Klasszikusok: nézd vissza a csatorna régebbi műsorait!

Hatalmas gesztussal kedveskedik a csatorna a nézőknek.

Közel tizennyolc évvel ezelőtt, pontosabban 1997. Október 4-én indult el a TV2 sugárzása, mely az első években piacvezető volt (!), ám manapság már nagyon meg kell azért küzdenie, hogy esténként elfogadható eredményt produkáljon nézettség szempontjából, de ebbe most ne menjünk bele, talán majd egyszer egy másik cikkben. A közel tizennyolc esztendő alatt rengeteg saját gyártású műsort láthattunk már, melyek közül egyesek nagyon népszerűek voltak, míg mások kevésbé. A vezetőség most úgy döntött, hogy a régi műsorok egy részét közzé teszik a weboldalukon, lehetőséget adva a hűséges nézőknek a múltidézésre, a fiatalabbaknak pedig kész premierözön az egész. :) Az ígéretek szerint a kínálat folyamatosan frissülni fog, így arra is van esély, hogy például a Gyerekszáj, Popdaráló vagy éppen a Csaó Darwin c. műsorokból is felkerül egy-egy rész. Nekem ez a három a kedvenc TOP3-am, így értelemszerűen nagyon örülnék neki, ha viszontláthatnám.

Elsőként jelenleg a legrégebbi műsora a Páratlan, melyben Stahl Judit beszélgetett olyan általában hétköznapi személyiségekkel, melyek élet/házastársa ismert ember (mai nyelven szólva celeb). Az első részbe jómagam is belenéztem, és igen érdekesnek tartom az egészet. Az eddig felkerült videók alapján valószínűleg tizenkét rész készült el összesen, és a 2000/2001-es tévés évadban volt látható.

Természetesen a szórakozni vágyókra is gondoltak, hiszen már most megnézhető többek között a Folytassa, Claudia, az Irigy Hónaljmirigy Show, a Nem a te napod!, a Mi kérünk elnézést, valamint a Hajós András által vezette Magánszám egy-egy epizódjait. Ami azonban számomra a legérdekesebb, hogy az RTL-től viharos körülmények között távozott Konta Barbara rövid életű talkshow-ja is elérhető már, jelen pillanatban 74 résszel, így valóban van miből válogatniuk az érdeklődőknek. :)

Végezetül ismét csak gratulálni tudok a csatorna fejeseinek, amiért ezt az egészet kitalálták és megvalósították, hiszen üdítő szórakozás lehet egy-egy rész megnézése. Kíváncsi vagyok, mit fog erre reagálni az RTL Klub. Személy szerint nem bánnám ha ők is elérhetővé tennének egy-egy régi műsorukat, például A rettegés fokát vagy éppen a Barátok közt régebbi epizódjait is szívesen újranézném.

Kandász Andrea Szülőszoba c. műsora is megtalálható a kínálatban

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés