2015. május 12., kedd

Az RTL II-n folytatódik Papp Gergő műsora!

Ősszel kerülnek adásba az új részek.

Mikor Papp Gergő elhagyta a TV2 fedélzetét, sokan készpénznek vették azt az állítást, miszerint Gergő és felesége a közmédián tér majd vissza saját fejlesztésű műsorukkal, amely stílszerűen  a Pimasz úr Ottalszik címet viseli, ám ma délután kiderült, hogy az RTL Csoport érdeklődött a műsor iránt, olyannyira, hogy az elkövetkezendő hónapokba fogják Gergőék felvenni az új részeket, amelyek ősszel fognak adásba kerülni, az RTL II képernyőjén.


Pimasz Úr szerint azért volt szükség a váltásra, mert a TV2 vezetősége egyre kevésbé vette tudomásul azt a tényt, hogy a SuperTV2 megduplázta nézettségét, mikor adásba volt a műsor. A csatornaváltással új területek is megnyíltak előttük, hiszen most olyan vendégekhez érkezhetnek vendégségbe, akik eddig azért nem fogadták szívesen Papp Gergőt és feleségét, a TV2 miatt...

Papp Gergő a következőt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban:
„Az RTL-nek köszönhetően nemcsak újabb epizódokat láthatnak a nézők, de új kapuk is megnyílnak, hiszen olyan sztárokat is megkereshetek, akik eddig szóba sem jöhettek” – mondta Papp Gergő, aki feleségével együtt már bele is vetette magát az új epizódok forgatásába. A nézőknek pedig nem kell már sokat várniuk, hogy beleshessenek a sztárok otthonába.

Természetesen a csatorna programigazgatója, Kolosi Péter sem rejtette véka alá a véleményét. Szűk szavúan bár, de a következőt mondta:
Papp Gergő annak idején az RTL Klubnál kezdte a pályafutását és nagy örömünkre szolgál, hogy most a saját formátumával újra az RTL csapatában üdvözölhetjük. Különösen örülünk, hogy ez a műsor ősztől már nálunk, az RTL II-n lesz látható”

Végezetül pedig íme a Fókusz riportja, melyben szó esik Papp Gergő egykori RTL-s munkáiról is:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Keresés